Ensimmäisenä adventtina eli sunnuntaina kävin hakemassa joulutarvikkeeni varastosta ja olen nyt pikkuhiljaa laitellut jouluisia juttuja kotiin. Paikkansa on löytänyt kynttelikkö, hile-valopallot ja tontut, joihin hurahdin viime jouluna. 

IMAG8780.jpg

IMAG8784.jpg

IMAG8773.jpg

IMAG8786.jpg

IMAG8770.jpg

IMAG8794.jpg

IMAG8795.jpg

IMAG8766.jpg

Sohvan viereiselle pöydälle laitoin hopeisen pyöreän tabletin. Tuohon voi sitten vaihdella erilaisia jouluisia asetelmia. Nyt siinä on jo aiemminkin täällä näkynyt asetelma Kastehelmistä ja kävyistä. Olohuoneen vesihyasinttirahi, jossa asetelma oli aiemmin, toimii nyt pöytänä läppärille ja muulle rekvisiitalle. Oleskelen siis edelleen tässä sohvan ja seinän välissä nojatuolissa. ;)

IMAG8743.jpg

IMAG8739.jpg

Kokeilin erilaisia lisäjuttuja tuohon adeventtikynttiläasetelmaan ja kävytkin ovat siihen unohtuneet, nyt vasta hoksasin. :D Olen miettinyt tuohon koristeeksi esimerkiksi callunan oksia tai kanelitankoja, mutten ole vielä päässyt ajatuksesta toteutukseen.

IMAG8749.jpg

IMAG8740.jpg

IMAG8746.jpg

Kovasti mielessä pyörii jonkinlaisen joulupuun/-oksan hankkiminen. Haluaisin kovasti ripustaa johonkin viime vuonna Pöppiksen arvonnassa voittamani Arabian Joulukylä-koristeet. Saas nähdä löydänkö haluamaani. Ostin melkein myös valkoisen amarylliksen, mutta sitten jänistin. Saa nähdä, miten käy tänään kun lähden käymään paketinhakureissun yhteydessä kaupassa. ;)

Niin ja tänään taidan laittaa myös riisipuuron uuniin. Namskis <3

Kivaa tiistai-iltaa kaikille!

 

P.S. Muistakaahan osallistua Polkka Jam-arvontaan täällä ja Method-arvontaan täällä!