Siirsin yhden tontun joulutarvikekassiin. Siirsin toisen tontun pois. Irroitin joulukukasta kullanväriset joulupallot. Siirsin punaisen kynttilän jäähtymään ja odottamaan joulutarvikekassiin siirtymistä. 

Siitä se sitten alkoi. Jouluinen tarvike kerrallaan kukkia lukuunottamatta siirsin pois. Oli pakko pikaräpsäistä kuvat, sillä nyt lepää sielu.

Siirsin makuuhuoneesta valkoisen aukeamista odottelevan amarylliksen olohuoneeseen ja siirsin sen vihreästä paperikääreestä valkoiseen suojaruukkuun. Tuosta Tulilatva-murattikukasta poistin ne pienet kullanväriset joulupallot.

IMAG9669.jpg

Punainen pian avautuva amaryllis sai jäädä paikoilleen Bestån toiselle reunalle. Tontun ja joulunpunaisen kynttilän tilalle asettelin Nappulan Ja Lupin (joo, se on joululahja! <3 josta myöhemmin lisää).

IMAG9671.jpg

Marokkolainen tarjoilukulho sai altaan pois hopeisen pyöreän tabletin.

IMAG9675.jpg

Orkidea menetti kaksi joulupalloa ja on taas oma alaston itsensä. Kyllä vaan yksinkertainen on kaunista. Hilepallot saivat jäädä nyt ainakin toistaiseksi tuohon maljakkoon hengailemaan.

IMAG9672.jpg

Kynttelikön jätin vielä tunnelmaa luomaan, mutta poistin siitä mansetit. Joulutähti pääsi Tivoli Audion päälle kauneutta luomaan ja joulunpunainen tabletti pääsi joululomalle.

IMAG9673.jpg

Keittiöstä toin Arabian Pomona-pytyssä olevan hyasintin eteiseen. Hyasintista on siis jäljellä vain tuo sipuli. Kukan napsasin poikki kun se kuukahti.

IMAG9674.jpg

Eteisessä ollut hyasintti-käpyasetelma siirtyi puolestaan makuuhuoneeseen. Tälle hyasintille tein saman eli kukka varresta poikki vaa naps!

IMAG9676.jpg

Eiköhän tämä koti oli pian tyhjä joulusta... ja sopii ollakin. Kohtahan vaihtuu jo vuosi ja kaipaan yhä vaan simppelimpää ympäristöä itselleni, niin kodin kuin muunkin elämän osalta.