Sain päähäni yhden asukokonaisuuden, joka kävisi niin arkeen kuin arkisempaan juhlaankin.

asukokonaisuus.jpg

Tilasin yllä olevan kuvan sifonkipaidan ja nahkahousut H&M:lta, mutta minun tuurillani eivät olleet sopivia ja lähtivät palautukseen. Nahkahosuissa tilaamani pienempi koko oli sopiva reisistä ja pohkeista, mutta liian pieni vyötäröltä. Isommassa koossa vyötärö oli liki sopiva, mutta muutoin sitten housut olivat liian löysät. Olisin tarvinnut selkeästi välikoon. Sifonkipaita lähti rintojen kohdalta laskeutumaan ja aiheutti siten aavistuksen verran pömpötystä vyötärön kohdalle. Fiilis oli kuin olisi ollut äitiyspaita päällänsä. Muuten kyllä puseron väri oli nappivalinta; petroolin ja metsänvihreän välimaastossa.

Niinpä kun tänään 4.12. on Bubbleroomilla* kaikki Vilan vaatteet -50%* alekoodilla XMAS4 ja olen löytänyt aiemminkin sopivia malleja VILAlta, pistin parit tekonahkaiset stretch-housut tilaukseen. 

anielastretchpant.jpg

VILA Aniela Stretch Pant*

anielastretchpant1.jpg

VILA Aniela Stretch Pant 1*

Lisäksi olisi tarvetta pidemmälle neuleelle/lyhyelle mekolle, jota voisi käyttää leggingssien kanssa. Tuntuu, että esimerkiksi viime vuonna niitä löytyi paremmin tai sitten tänä vuonna mallit ovat muuttuneet teltoiksi. Omalle vartalolleni sopii parhaiten aavistuksen muotoonommeltu vaate, jossa vyötärö pääsee hieman esille.

Etsintä jatkukoon.

 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä