Kaipasin päivän parin aterian välille terveellistä välipalaa ja sainkin aikaiseksi hyvänmakuisen huikopalan. Proteiinia, rasvaa, hiilareita ja kuitua löytyy.

IMAG7906.jpg

Maustamatonta jogurttia, hunajaa, kookosöljyä, pellavasiemenrouhetta ja banaani.

IMAG7907.jpg

IMAG7909.jpg

Sekoitin jogurtin sekaan ruokalusikallisen kookosöljyä ja lorauksen hunajaa.

IMAG7911.jpg

Kaksi ruokalusikallista pellavasiemenrouhetta ja lopuksi viipaloitu banaani.

IMAG7912.jpg

Sekaanhan voisi laittaa vaikka mitä; kaurahiutaleita, mehukeittoa, marjoja tms.

 

Viime aikoina ruokailuni on taas lähtenyt lapasesta ja olen syönyt liian vähän sekä epäsäännöllisesti. Lisäksi olen aivan liikaa mussuttanut makeaa ja muuta epäterveellistä. Jos olisin rahoissani, saattaisin jopa hakeutua jonkinlaisen ravintoterapeutin vastaanotolle. Samantien kun ruokailuni muuttuvat epäsäännölliseksi ja liian vähäisiksi alan lihoa. Puolestaan ruokailun lisäämisellä lähtee paino putoamaan. Ongelmaksi on muodostunut nyt todella vahvat mielihalut. Normaalisti mielihalut haihtuvat, kun juo esimerkiksi lasillisen vettä tai odottaa mielihalun toteuttamisessa. Kunpa tämä toimisi mullakin. Mielihalut jylläävät tunnista toiseen eikä vesilasillisista tai keskittymisestä muuhun touhuun ole mitään apua. Kromiakin olen joskus kokeilla ja kuten voi arvata, ei silläkään ole mitään merkitystä. 

Kellään muulla tällaista painostavaa herkkuhimoa? Miten olette selvinneet siitä? 

Entä onko jotain vinkkejä ylipäätään aiheeseen liittyen?