Olen tässä rakennellut itselleni juhla-asua ja yksi osa tulevaa asukokonaisuutta on tietenkin korkkarit. Koska tässä on suhteellisen vähän aikaa saada toimiva asu kasaan, lähetti toimitti jo tänään loppuviikosta tilaamani Hush Puppiesin kauniit korkokengät.

hushpuppies.jpg

Kengät ovat todella kauniit ja sirot. Korkoa on maltilliset 5 cm ja pystyin jopa sovittaessani näillä astelemaan. Satunnaisia nilkan muljahteluja on varmasti edessä tottumattomilla nilkoillani, mutta tuskin liikaa. :)

Pieni kolonen jäi kengän varren ja akillesjänteen väliin, mutta paljaassa jalassa kenkä ei lonksunut. Sukan kanssa en ole vielä testannut, sillä minulla ei ole ohuita sukkia. Kaapista onneksi löytyy geeliset ja nahkaiset sukansuojat, jotka estävät muun muassa kannan nousemisen kengästä.

Eniten kuitenkin minua ihmetyttää narina. Jep. Nämä ihanat korkkarit narisevat kävellessä, melkein yhtä äänekkäästi kuin kopisevatkin. Olen joskus kuullut, että jos kenkä narisee alussa, ei se siitä mihinkään häviä.

Nyt pyydänkin teiltä arvon korkkareita käyttävät naiset apua! Onko teillä koskaan mitkään korkkarit narisseet kävellessä ja jos on, niin onko narinalle mitään tehtävissä vai muodostuuko tästä nyt kenkien pitämiselle kynnyskysymys?