Viime vuoden Habitaressa rakastuin Polkka Jamin tuotteisiin, kun niitä siellä ensimmäisen kerran näin.

IMAG8056.jpg

Ehdottomana ykkösenä keltainen Samovaari keittiöpyyhe. Osallistuin parin muun CASAn bloggaajan kanssa yhteistyöhön Polkka Jamin kanssa ja ensimmäiseksi valitsin itselleni tuon kauan himoitsemani keittiöpyyhkeen. Kuka yllättyy värimieltymyksestä?! ;)

IMAG8067.jpg

Samovaari keittiöpyyhkeen on kuvittaneet Kristiina Haapalainen ja Sami Vähä-Aho vuonna 2011. Sama kaksikko on myös koko Polkka Jamin takana. 

IMAG8072.jpg

Kuvitukset syntyvät muun muassa ihan vain arjesta ja luonnosta. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja valmistuksessa suositaan kierrätysmateriaalia. Mikä parasta, myös Polkka Jamin kanssa toimivat alihankkijat ovat sitoutuneet ekologiseen tuotantoon!

IMAG8074.jpg

Pyyhkeestä noin puolet on pellavaa ja puolet puuvillaa. Pellava pitää kuivausrummussa kuivauksesta ja odotankin mielenkiinnolla, millainen materiaalista tulee ensimmäisen pesun jälkeen. :)

IMAG8077.jpg

IMAG8078.jpg

IMAG8081.jpg

IMAG8085.jpg

IMAG8094.jpg

IMAG8095.jpg

IMAG8097.jpg

Polkka Jamin Samovaarin ja muut keittiöpyyhkeet löytyvät täältä. Huomatkaa myös tämän syksyn uusi mallisto Talviuniset! Mallistosta löytyy pussilakanoita niin lapsille kuin aikuisillekin, julisteita, tarjottimia, kortteja, nallenaamioita ja keittiöpyyhkeitä. 

Kuten tuolla aiemmin ohimennen mainitsin, meiltä CASAsta myös pari muuta bloggaajaa pääsi osallistumaan tähän yhteistyöhön. Heidän postaukset voi käydä lukemassa alla olevista linkeistä klikkaamalla.

Keski. - Polkka Jam

Modernia Maalaisromantiikkaa - Polkka Jam yhteistyö

Omaan yhteistyötuotepakettiini (<-- sanahirviö, hih!) oli sujautettu myös jotain muuta kivaa ja niistä hieman myöhemmin. :) Nyt jatkan rauhallisen sunnuntai-illan viettoa kuuman suihkun, hyvän ruoan ja ihanien tv-sarjojen parissa. Sieltä meinaan tulee tänään Scandal ja Silta. <3

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!

 

Postaus tehty yhteistyössä Polkka Jamin kanssa