Täällä ollaan henkisessä tutinassa ja tärinässä, sillä illan juhlat jännittävät kovasti. :) Minä en hienommissa juhlissa juuri käy ja nyt juhlia on osunut kahdet samalle viikonlopulle, peräkkäisille illoille. Mikä tuuri :)

Juhla-asu on odottamassa valmiina.

mekko.jpg

Mekko on yksinkertainen, mutta kaunis minulle pätkälle polvipituinen pitsimekko Bubbleroomilta*.

Kenkinä Spartoolta tilatut Hush Puppiesin mustat kiiltonahkaiset korkokengät* maltillisella viiden sentin korolla. Sisäpohjassa käytetyn HPO Flex-teknologian avulla kengillä pitäisi olla mukavampi viettää aikaa. 

asusteet.jpg

Sukkiksina mustat 20 denierin Amarit ja laukkuna pieni musta perus clutch. Erityisiä koruja en aio laittaa, ainoastaan normaalistikin käyttämäni kaulakoru, korvikset ja sormukset riittävät. Lauantaina saatan ehkä laittaa jonkun rannekorun, kun pukukoodi on aavistuksen rennompi kuin tämän illan juhlissa.

Kampauksia en osaa tehdä eikä kotikonstein näissä luiruhiuksissa mikään pysykään, joten turvaudun perinteiseen ja itselleni tuttuun nutturaan. Normaalista poiketen harjaan hiukset kuitenkin mahdollisimman sileälle nutturalle ja saatan viimeistellä sen kahdella kullanvärisellä pinnillä.

Meikki saa olla ihan tavallinen, joskin ripsaria laitan muutaman kerroksen normaalia enemmän ja luomille sipaisen luomiväriä. 

Kotoa lähtiessä sitten vaan korkkarit kassiin, saappaat jalkaan ja kenkien vaihto juhlapaikalla. Koska saappaat ovat korkeavartiset, saa takiksi kelvata lyhyt villakangastakki.

Juhlat jännittävät minua siis todella kovasti, koska en ole tottunut "seurapiireilijä". ;) Vaikka olen tottunut sukkiksiin (paksumpiin tosin) ja mekkoihin, niin silti mietin, tunnenko oloni luontevaksi juhla-asussani. Miten sujuu oleminen ohuissa sukkiksissa ja korkkareissa, osaanko kantaa asuni tarpeeksi luontevasti ja miten ylipäätään hallitsen juhlaetiketin teorian sijaan ihan käytännössä. :D

Osaatteko te olla luontevasti juhlavaatteissa ja juhlissa?

 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä