Zoco Home julkisti blogikilpailun, jossa on tarkoitus kerätä ZH:n verkkokaupasta vähintään kolme mieluista tuotetta joulun toivelistalle. Ei ollut vaikea päättää, osallistuako vaiko eikö, sillä marokkolaiset tuotteet ovat lähellä sydäntäni.

zocohometoivelista.jpg

Toivelistaltani löytyy - yllätys yllätys - valkoinen pouf ja sen lisäksi halkaisijaltaan 20 cm tarjoilukulho sekä s-kokoinen lompakko mustana tai valkoisena. Lompakkoa koristaa Fatiman käsi. 

Fatima Zahra oli profeetta Mohammedin tytär ja häntä pidetään kautta aikain mahtavimpana naisena maailmassa ja naisten perikuvana. Fatiman käsi - khamsa - uskomuksen mukaan suojaa pahalta silmältä sekä käden viisi sormea edustavat islamin viittä peruspilaria; uskontunnustusta, rukouksia, paastoa, veroja ja pyhiinvaellusta.

Zoco Home tarjoaa myös joulun kunniaksi 10% alennuksen kaikista kaupan tuotteista ja tarjous on voimassa 31.12.2013 asti. Alennuskoodi: ZHjoulu2013

Tuotteisiin pääset tutustumaan tästä!