Eilinen perjantai-ilta oli kyllä onnistunut. Itse asiassa koko päivä oli ihana. :) Päivällä kävin I love me -messuilla ja sieltä riensin Miialle seuraamaan mielenkiintoista kuvaussessiota. Kuvausten päätyttyä nautittiin muutama lasillinen. Kotiin ajoissa nukkumaan ja pitkät yöunet päälle. 

IMG_9510.jpg

IMG_9511.jpg

IMG_9516.jpg

Kunhan saan käytyä läpi kuvat, niin muutama postaus olisi tulossa messuilta. Kotiin kannoin kassillisen juttuja, joskin taloudellisesti selvisin oikein hyvin eikä homma lähtenyt ostosten suhteen lapasesta, kuten olin aluksi pelännyt. Heikko kohtani on kaikki terveyteen, kosmetiikkaan (poislukien meikit), ihonhoitoon yms. liittyvät jutut. :)

Kohta suuntana keskusta ja äidin kanssa hoitamaan nettijuttuja. Sitten kotiin ja viikonloppu meneekin ihan rauhallisesti kotosalla möllöttäen. 

Kivaa ja aurinkoista lauantaita kaikille! <3