Ihana sunnuntaiaamu! Ikkunasta aukeni herätessäni upea näky, kun auringon noustessa vielä kuu paistoi kirkkaana. Kuun kuviotkin näkyivät ja pitihän se ikuistaa. Myös talon katoilla kuura lepäsi kauniina. <3

IMG_9871.jpg

IMG_9872.jpg

IMG_9883.jpg

IMG_9884.jpg

IMG_9876.jpg

IMG_9877.jpg

IMG_9880.jpg

IMG_9888.jpg

IMG_9889.jpg

Tällaisia aamuja pitäisi olla aina: aamun ensimmäinen maisema yllä olevan mukainen, aamukahvia ja televisiosta kivaa aamuohjelmaa. Tänään mieltäni piristi söpöt pingviinit. <3

IMG_9903.jpg

IMG_9900.jpg

Nyt suuntaan aamupuuron tekoon. Tarkoituksena on viettää rentouttava päivä. En ole ihan varma, joudunko toteuttamaan päässäni jostain syystä tosi vahvana pyörivän huonekalujärjestysmuutoksen vai saanko ajatuksen rauhoittumaan. ;) Sisustusjuttuja pyörii ajatuksissa nyt ehkä jopa vähän liikaa. Kääk!

Ainakin vastailen teidän aiempiin postauksiini jättämiin kommentteihin ja yritän saada luettua myös muiden blogeja. Bloglovin, jonka kautta seuraan blogeja kertoo lukemattomiksi postauksiksi "vain" 226. ;)

Ja hei, olisko teillä antaa vinkkejä, mikä olisi järkevin/helpoin/näppärin keino pestä hiekkaa? Joo, siis mulla on kesältä kerättynä hiekkaa sisustusjuttuja varten, mutta se pitäisi varmaan pestä, jotta saa ylimääräiset kököt hiekasta pois. :D

 

Nyt toivottelen teille aurinkoista sunnuntaita, ennen kuin äidyn ihan kunnolla höpöttelemään. <3