Useamman kuukauden olen hehkuttanut kaipuutani Marokkoon, marokkolaista ripausta sisustuksessa sekä viimeisimpänä ihania tossujani, jotka sain Zoco Homen Johannalta Habitare 2013 -messuilla. Jotkut saattavat tietää myös ihastuksestani pouffeihin ja jäin mietiskelemään, että jos hankkisin poufin, niin minkä värisenä.

Zoco%20Home%20pouf-13.jpg

Valkoinen on varma valinta. Se on kaikkein vähiten itämainen vaikutteiltaan, mutta silti siitä näkee edustamansa tyylin. Valkoiseen sisustukseen se olisi varma valinta siksi, että värinsä puolesta sopii kokonaisuuteen ja mahdollisesti ajan saatossa muuttuviin tehosteväreihin.

Zoco%20Home%20pouf-7.jpg

Musta pouf toisi tällä hetkellä sopivan ripauksen jo olemassa olevien mustien väripilkkujen joukkoon. Pidemmälle ajateltuna mietityttää, että mitä sitten, jos/kun mustaan väriin tehosteena kyllästyy. Miltä tämä näyttäisi valkoisen ja muiden tehostevärien keskellä ainoana mustana esineenä?

Zoco_Home_pouf-3-3.jpg

Kuvat: Zoco Home

Konjakki on miellyttävä väri. Ruskea, mutta silti vaaleampi ja pehmeämpi sävyltään kuin perus ruskea. Tällä hetkellä ruskeaan verrattavaa puun sävyä kodista löytyy tammisesta laminaatista lattialta sekä keittiön työtasoilta. Lisäksi löytyy kaksi vesihyasinttirahia. Sopisiko konjakki joukkoon? Ei ainakaan varmaan matottomalle lattialle, mutta joskus kun saan hankittua maton, niin ehkä sitten. Konjakin värinen pouf olisi ainakin erilainen valinta tähän kotiin.

Seuraavaksi, mihin poufin sijoittaisin? Haluaisin pitää poufin kuitenkin kotona ollessani näköpiirissäni, joten olohuone olisi sen osalta paras vaihtoehto. Sitten päästään taas siihen, että ainakaan tällä hetkellä konjakkinen pouf ei olisi järkevin valinta. Mattoa ei (vielä ainakaan) ole.

Sopiiko pouf kaveriksi sohvan ja vesihyasinttirahin kanssa? Valkoisena? Tätä postausta kirjoittaessani ja ajatuksiani avatessani alan vahvasti kallistumaan valkoiseen. Olipa hyvä, että lähdin "ääneen" tätä pohtimaan. :)

Mitä mieltä te olette?