Tänään piipahdetaan makuuhuoneessa. Sain siistittyä yhden nurkan makkarista, jonne oli kertynyt pestyjä viikkaamattomia pyykkejä. Ihan sen kunniaksi räpsin kuvia makuuhuoneesta vaikka mitään sen ihmeempää ei ole sisustuksen osalta tapahtunut. Ja keinovalossa vielä. ;)

IMG_9856.jpg

IMG_9870.jpg

IMG_9861.jpg

IMG_9862.jpg

IMG_9859.jpg

IMG_9865.jpg

Möhmö on ihan mutrunen, lieneekö yksinäinen ja surullinen, kun istun päivät pitkät olohuoneessa ja vietän hänen kanssaan aikaa vain öisin ja päikkäreillä. Pitäisiköhän ottaa tyyppi kainaloon muulloinkin...

Tänään on nautiskeltu vaan ajasta ja levosta kotona. Sivusilmällä katselin Vain elämää ja nyt katselen Dancing On Icea. Kohta alkaa telkkarista leffa Just Go With It, saa nähdä onko katselemisen arvoinen. Saisi olla, tulee meinaan aika harvoin katseltua elokuvia.

Yritän muuten pian vastailla kommentteihinne, joihin on taas ajanpuutteen vuoksi jäänyt vastailematta. En ole unohtanut, don't worry! :) Ihanaa iltaa kaikille! <3