Pian parin vuoden ajan olen käyttänyt pyykinpesussa Methodin pyykinpesuainetta. Olen kokeillut kaikkia tuoksuja ja suosikkini on puhtaan ja raikkaan tuoksuinen Fresh Air.

Nyt kuitenkin pesuaine loppui ja päätin tässä kohtaa tehdä hieman kokeiluja. Sitten kun on saanut kokeiltua kivoja, söpöjä ja muita pesuaineita voin taas palata takaisin käyttämään suosikkiani. :)

IMAG7521.jpg

Ensimmäiseksi päätin kokeilla Laura Ashleyn Valkoruusu & Lumpeenkukka -pyykinpesuainetta, jonka löysin Stockmannilta. Pullo on ulkonäöltään varsin tyylikäs ja jo siksi houkutteli. Moni toivoo, että kodin pesu- ja puhdistusaineiden pakkaukset voisivat olla visuaalisesti kivan näköisiä ja jopa kauniita. Miksei tosiaan siivous voisi olla mukavaa myös siltä osin. :)

IMAG7527.jpg

Tämän pesuaineen tuoksu on neutraali. Aluksi hieman jännitin, että niinköhän olisi, mutta tuoksuttelu ei aiheuttanut epämiellyttäviä fiiliksiä ja pesunkin jälkeen pyykki tuoksuu ihan normaalilta ja puhtaalta ilman voimakasta katkua.

IMAG7525.jpg

IMAG7522_1.jpg

IMAG7524.jpg

Kovin ekologiseksi en tätä luokittele (vrt. Methodiin), mutta noin yleisellä tasolla kokemukseni on ollut ihan positiivinen. Pullo on ns. ilo napata mukaan pyykkitupaan lähtiessä ja tuota voisi säilyttää ihan hyvin jossain näkösälläkin. Katseenkestävä sanoisin ;)

IMAG7523.jpg

Oletteko te kokeilleet Laura Ashleyn pyykinpesuainetta tai jotain muuta merkin tuotetta?