Kuvapläjäys I love me -messuilta jatkuu.

Olen vähän heikkona kaikenlaisiin teetuotteisiin, eritoten näin syksyllä ja talvella. Voisin hamstrata teetä vaikka ja miten paljon, mutta en ehkä juo ihan niin paljoa, että se kannattaisi. :D

IMG_9245.jpg

IMG_9258.jpg

IMG_9248.jpg

IMG_9251.jpg

IMG_9256.jpg

IMG_9261.jpg

IMG_9262.jpg

IMG_9265.jpg

IMG_9266.jpg

IMG_9270.jpg

Messujen kiinnostavin osa oli itselleni kaikki luonnonkosmetiikka. Olen yrittänyt hiljalleen siirtyä käyttämässäni kosmetiikassa luonnonkosmetiikkaan, mutta se ei ole sujunut ihan niin kuin olisin toivonut. Kenties asiaan on vaikuttanut osiltaan raha, osiltaan jo olemassa oleva kosmetiikkavarastoni, jota pitäisi ehdottomasti vielä pienentää ja toisaalta, kun ei ole kunnolla päässyt kokeilemaan, niin ei tietenkään ole sitä "omaa juttua" löytynyt. 

Pitäisikö kaikki kosmetiikkatuotteet - kasvojen puhdistusaine, kasvovesi, kosteusvoide - olla saman sarjan tuotteita? Onko siitä haittaa, jos käyttää eri sarjojen tuotteita sekaisin? Tietääkö kukaan?

IMG_9272.jpg

IMG_9273.jpg

IMG_9274.jpg

Mádaralta olenkin jo kokeillut kuivalle iholle tarkoitettua kasvojen puhdistussarjaa (puhdistusemulsio, kasvovesi, kosteusvoide) ja lopputalven, kevään ja kesän aikana sitä käytin. Kasvoni eivät kertoneet käytön aikana juuri mitään, mutta toisaalta ei kuulunut valitustakaan. Pitäisi ehkä kokeilla sarjaa uudelleen näin ydintalvea kohti mentäessä, jolloin kasvotkin kärsivät enemmän. Sitten näkisi ehkä sen oikean totuuden. Sitähän ei tiedä, kuinka paljon vaikutusta suhteellisen hyvällä ihon kunnolla oli loppuneen talven vuoksi.

IMG_9278.jpg

IMG_9279.jpg

IMG_9280.jpg

IMG_9284.jpg

Mádaralta on nyt tullut (kuulema huikea) uutuus eli DD-voide. DD tarkoittaa Daily Defencea. Sopii kuivalle iholle ja käyttää voi mihin vain; kasvoille, käsille, vartalolle... Olisiko tämä luonnonkosmetiikan Eight Hour Cream, apteekin Bepanthen tai Weledan Skin Food ja mitä kaikkea niitä "joka paikan" rasvoja olikaan? :)

IMG_9285.jpg

IMG_9277.jpg

Santella oli mielenkiintoinen kaurashampoo ja -hoitoaine, niistä sain näytteen ja jos tuntuu hyvältä, voisin ehkä joskus kokeilla. Sitten kun nykyinen mustikkashampoo ja Nioxin tuotteet on käytetty loppuun. Ellen sitten jatkan Nioxinilla... hiuksia kun kuitenkin vieläkin lähtee. Onko kellään mitään kokemuksia kaurashampoosta?

IMG_9287.jpg

IMG_9286.jpg

Myös Jukka Rintala oli messuilla. Se ei sinänsä ole mitään uutta, sillä hänhän on aina ja kaikkialla. :) Muutamaa taulua ihastelin. Varsinkin tuo alla olevassa kuvassa ihan vasemmalla ylhäällä osittain näkyvä taulu näytti silmiini kauniilta ja yksinkertaiselta ja silti elegantilta ja väritkin natsaisivat omaan sisustukseen. :)

IMG_9312.jpg

IMG_9315.jpg

IMG_9309.jpg

IMG_9308.jpg

Kauniita ovat myös Rintalan servetit. Muistan vielä, kun näin näitä ensimmäisen kerran pari vuotta sitten, kun ujona uskaltauduin ihastelemaan Kiseleffin talossa sijaitsevaa Rintalan myymälää. Pieni juttu, mutta jännä, miten sitä joitain juttuja muistaa. ;)

Siinä olikin sitten postaussarjan kakkososa. Seuraavassa eli viimeisessä postauksessa on vielä useita kuvia, mutta vain kahdesta osastosta. Yllättäen kosmetiikkaa. :D

*****

Nyt aamusta tänne tulee vihdoinkin rakennuttajan edustaja katsomaan vikoja, jotka ilmoitin tänne muutettuani. Isoin ongelma on jumiutunut parvekelasitus. En saa laseja vedettyä toiseen suuntaan ollenkaan, kun ottaa keskeltä kiskoa jokin kiinni ja senpä takia on pari kertaa ollut aika märkä lattia partsilla, kun on päässyt satamaan sisään. Toivottavasti sen saisi korjattua ennen kuin lumet satavat! Uhkailivat hieman säätiedotuksessa, että eteläänkin voisi tulla jonkinlaista lumista sadetta lähiaikoina. Toivottavasti ei vielä, vaan saataisiin odotella sitä vaikkapa edes marraskuun alkuun. :)

Illalla pitkästä aikaa suuntaan ystävälle kylään ja saan vihdoin (vihdoin taitaa olla mun uusi lempparisana ;)) nähdä hänen uuden kotinsa. Pitäisiköhän ottaa kamera mukaan ja tehdä hänen kodistaan kuvapostaus minun perspektiivistä. ;) Niin ja luvan kanssa tietty! 

Mutta nyt saa riittää tää höpötys, taidan kärsiä puhekirjoitusripulista. :D

Hauskaa päivää! <3