Olohuoneessa oleva Clas Ohlsonilta hankituista tarvikkeista kasattu valaisin sai identtisen kaverin itselleen.

IMG_0036.jpg

IMG_0031.jpg

IMG_0023.jpg

IMG_0038.jpg

IMG_0025.jpg

Tämä kaveri pääsi lopulta keittiön ja eteisen välisen "saarekkeen" olohuoneen puoleiselle pikkuiselle seinustalle. Sieltä se tuo epäsuorasti valoa olohuoneeseen eikä keittiön kirkkaita loisteputkivalaisimia tarvitse olohuoneessa oleskellessa. Valaisimen alle otin mustan jakkaran makuuhuoneesta. 

Kokeilin valaisinta myös pariin muuhunkin paikkaan ja se sopikin hyvin. Nyt kuitenkin se saa olla tuossa, myöhemmin ehkä jossain muualla. 

Tykkään!

***

Kellot olivat automaattisesti siirtyneet yön aikana tunnin taaksepäin. Ainoastaan rannekellon ajan jouduin itse muuttamaan. Ja miten ihana olikaan herätä aamuun, kun aurinko paistaa ja vastapäinen talo kylpee valossa. Aivan ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille! <3