Oih ja voih! Muutama päivä sitten läpi käymäni turhautuminen kännykällä kuvaamiseen ja kuvien siirtämiseen puhelimesta koneelle päättyi lopulta hyvin.

IMAG7646.jpg

Canonilta ottivat minuun yhteyttä ja tarjosivat lainaan EOS 600D -järjestelmäkameraa. Kiljaisin "hep!" ja tuossa se nyt on. <3 

Kameran mukana tuli 18-135 mm objektiivi ja se onkin ihan hyvä, sillä siinä on minulle sopivasti liikkumavaraa zoomailuun. 

Alla muutama räpsy, jotka heti nappasin. Ah, miten ihanaa onkin pitkästä aikaa kunnolla tarkentaa kohteita kuviin eikä pieni tärinä käsissä pilaa kuvaa. Kuvan ottamista varten ei myöskään tarvitse kykkiä hengittämättä eikä viettää kohteen vieressä ikuisuutta, jotta kuvasta tulisi tarpeeksi hyvä. :)

IMG_9074.jpg

IMG_9075.jpg

IMG_9080.jpg

IMG_9076.jpg

IMG_9077.jpg

IMG_9083.jpg

IMG_9082.jpg

IMG_9085.jpg

Jonossa on muutamia postauksia, joissa kuvat on otettu kännykällä, mutta tästä eteenpäin sitten jahka kuvailen niin laatu on ehkä aavistuksen parempaa. ;) Ja ihanaa on myös se, että kuvien siirtäminen koneelle tapahtuu melkein nappia painamalla. Ei tarvitse taistella Bluetoothin, sähköpostin tai muunkaan kanssa. Senkus vaan sujauttaa muistikortin koneeseen ja länttää kuvat työpöydälle. 

Olen niin tyytyväinen, että sitä on vaikea kuvailla. Lämmin kiitos Canonille heidän ystävällisyydestään. Olen lähes sanattoman kiitollinen.