Nyt kuulkaas pääsin osallistumaan sellaiseen yhteistyöhön, että jestas sentään! Olen jo pidempään bongaillut blogeista ja muualta netistä sekä kesällä asuntomessuilta näitä tuotteita ja ajatellut, että jossain vaiheessa täytyy kyllä saada muutama itselle.

Kyseessä on siis Anna Nygård Designin tuotteet. Anna valmistaa pääasiallisesti erilaisia koreja kierrätetyistä sälekaihtimista. Infoa löytyy täältä.

IMG_9181.jpg

IMG_9169.jpg

IMG_9168.jpg

Saamani sälekorin ja -tarjottimen sijoitin keittiöön. Koriin pääsivät suodatinpussit ja tarjottimelle keräsin kaapista teekokoelman. Siinä ovat kauniisti näkyvillä ja helposti käytettävissä pimeinä ja viluisina iltoina. 

IMG_9170.jpg

IMG_9179.jpg

IMG_9176.jpg

IMG_9177.jpg

Sälekorit ovat kestäviä, ne voi pestä vedellä - jopa astianpesukoneessa - ja materiaalina sälekaihtimet varaavat myös kylmää, joten voirasian ja maitopurkin somisteet ovat myös käytännölliset kattauksissa.

IMG_9183.jpg

IMG_9186.jpg

Kivana extrana sain myös hopean värisen joulukoristeen (klik). Erilainen ja yksinkertainen, mutta kaunis. :)

Annan töitä ja touhuja voi seurailla monella tapaa: Pinterestissä, Facebookissa, Annan kotisivuilla ja blogissa. Tuotteet löytyvät myös omasta katalogistaan tarkempine tietoineen.

Näin ei varmasti jää paitsi, kun uusia tuotteita valmistuu! Itse ainakin seuraan mielenkiinnolla, mitä kaikkea Anna vielä keksii. Itse ainakin melkein hengästyin kuin imin tietoa ja ihastelin kuvia netissä. :)

Mitä te laittaisitte tällaisiin sälekoreihin ja/tai -tarjottimelle? 

 

Postaus tehty yhteistyössä Anna Nygård Designin kanssa