On aika julkistaa lokakuun 2013 kuva 10 kuvaa kesään -haasteessa, jonka sain LittleB:ltä

IMG_9725.jpg

Tunne ajankulusta on vaihteleva. Nyt tuntuu, että aika kulkee tosi nopeasti. Kun puhelin pärähti muistuttamaan tänään haasteesta, ihmettelin, että juurihan vasta syyskuun kuvan julkaisin... miten voi olla kuukausi taas mennyt?! Tällä menollahan kevät ja kesä on ennen kuin ehtii kissaa sanomaan. Välillä varmasti tulee kuitenkin hetkiä, jolloin miettii, että voi juma, miten kaukana se kevät ja kesä vielä ovat. Ehkä ajankulun tunne hidastuu sitten, kun on kylmät kelit ja koko ajan pimeää. Nyt vielä kun mennään syksyssä, kelit ovat usein aurinkoisia ja tekemistä riittää ja siten aikakin tuntuu kiiruhtavan.

10%20kuvaa%20kes%C3%A4%C3%A4n.jpg

Kuukausi on loppujen lopuksi kuitenkin lyhyt aika ja näin vuodenaikojen vaihtuessa muutokset luonnossa ja ympäristössä ovat suuria. Pienessä ajassa on tapahtunut iso muutos, luonnon värierot ovat hurjat näissä kuvissa. Ensi kuussa muutos on taas suuri, silloin väri vaihtuu olemattomiin: puista tulee alastomia. Marraskuuta odotellessa siis! :)

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille! <3