Piipahdin tänään aamusta Ruoholahden Kodin Ykkösessä Sisustuspäivillä. Esittelyssä oli syksyn uutuustuotteita. Anno jatkaa selkeästi samalla raikkaalla ja uudistuneella linjalla ja näytillä oli kaikenlaista kivaa; kuoseja, purkkeja yms. Näytillä oli myös paljon kiinnostusta aiheuttaneet valokirjaimet. Tajusin myöhemmin, etten kiinnittänyt ollenkaan huomiota itse valoon ja sen väriin, mutta materiaaliin ja tukevuuteen kyllä. Valokirjain näytti kokonaisuudessaan oikein kivalta, mutta jestas, miten hepponen se oli! Olin jotenkin kuvitellut valokirjaimet jotenkin jykevimmäksi, mutta ei... erittäin kevyt muovinen kirjain. Pieni puhallus ja *puff* se on kumossa. Mut mikäs siinä, jos sen asettaa johonkin hyllyyn tms. Lisäksi kuulin kaveriltani, että lamppu ei olisi vaihdettavissa paloajan päätyttyä. Itse en ole tuotetietoihin sen paremmin tutustunut, mutta jos näin on, niin kyllä on aika kertakäyttöinen valaisin. Hinta-laatu eivät näillä tiedoilla kyllä osu kohdilleen.

IMAG6944.jpg

IMAG6945.jpg

Ensimmäiset 40 kutsukortillista kävijää saivat mukaansa lahjakassin. Kassista paljastui Annon keittiöpyyhe, servettejä, tuikkuja sekä uusin Plaza Koti -lehden numero (jossa muuten Habitare-messupaketti).

Sattuipa siis kätevästi, sillä ostoslistallani on ollutkin keittiöpyyhkeitä. Tuikkuja tulee varmasti käytettyä syksyn ja talven aikana ja servetitkään eivät vanhene, vaikkei niitä heti käyttäisi. Saa nähdä, jos innostuisin jotkut tuparit pitämään pienellä porukalla, niin sittenhän servetit olisivat varsin oivat kattauksessa. Myöskin värimaailma pyyhkeessä ja serveteissä on nappiosuma. Kiitos siis Kodin Ykköselle tällaisesta eleestä. :)

Tänään piti tulla kaveri asentamaan rullaverhoa olohuoneeseen sekä valaisinta eteiseen. Homma kuitenkin peruuntui sairastumisen vuoksi. En ihmettelisi, vaikka itsekin olisin tulossa kipeäksi, vähän kummallinen olo on ollut tänään. Toivotaan, että olisi vain fyysisesti oireilevaa väsymystä.

Tänään alkaakin Julkkis Big Brother. Aiotteko katsoa ja jos, niin mitä mieltä olette tästä julkkisversiosta? Kausikin on totuttua lyhyempi, vain kuusi viikkoa. Itse aion katsoa BB:ia kuten tähänkin asti joka syksy. Sitä en osaa sanoa, jaksaako julkkiksia katsella viikkoa kauempaa, mutta sehän nähdään. Olisin ehkä ollut ennemmin ihan normi BB:n kannalla.

Kivaa tiistai-iltaa! :)