Sinin yhteistyökamppiksen myötä sain oivan tilaisuuden päivittää siivousväline- ja puhtaanapitovarastoani.

IMAG6969_1.jpg

IMAG6960.jpg

IMAG6962.jpg

Roska- ja biojätepusseja

Nykyään erilliset roskapussit ovat tarpeen, sillä kaupasta ei kangaskassin käyttöönoton jälkeen enää tule muovikasseja.

IMAG6965.jpg

Syksyn ja talven myötä alkaa taas tarvitsemaan teippiharjaa, kun farkkuihin ja puseroihin kertyy kaikenlaista haituvaa. Minä kun luulin päässeeni teippailusta eroon, kun taloudestani tuli kissaton. Luulo ei siis ole tiedon väärti! ;) Siispä vaihtorullille on käyttöä.

Lisäksi halusin ehdottomasti uusia pesupussit, sillä tumman pyykin mukana kulkevat pussit ovat ikävästi värjääntyneet ja muutenkin tuntuu hygienisemmalta, kun pussit uusii säännöllisin väliajoin.

IMAG6966_1.jpg

Minimela onkin jo tuttu tässä kodissa. Nyt kun vartta kaipaavia siivousvälineitä on lisää, on hyvä olla edes kaksi vartta. Niinpä päätin uusia kylppärin lastan ja ottaa vanhasta lastasta varren muuhun siivouskäyttöön. Ei ihan koko ajan tarvitse olla kylppärin lastan vartta lainailemassa. Lisäksi oli aika uusia vessaharja. Uusi koti, uusi harja ;)

IMAG6967_BURST002.jpg

Ykkösasemaan kodin kaikissa pyyhkimistoiminnoissa nousseet mikrokuituliinat. Ei ole enää wettexeistä ja chifoneteistä mihinkään, kun näihin Sinin mikrokuituliinoihin on tutustunut. Tiskipöytä ei esimerkiksi puhdistu mitenkään ilman mikrokuituliinaa (ja Universal Stonea). Valkoinen liina on hyvin lika-altis, mutta valitsin sen puhtaasti sohvanpuhdistusta varten. Tiskipöytää jos tuolla pyyhkisin, olisi liina entinen.

Myös ikivanha mikrokuitumoppini pääsi ansaitusti roskiin uuden tieltä. <3

IMAG6937.jpg

Lisäksi ajattelin kokeilla erityisesti linsseille ja kosketusnäytöille tarkoitettua Kungsin mikrokuituliinaa. Tämä olisi ehdottoman näppärä, jos olisi käytössä tabletti. Sopii toki myös kosketusnäyttöpuhelimen pyyhintään, mutta koska ainakin omassa käytössä puhelin on jatkuvasti mähmänen, niin ei varmasti riittäisi kärsivällisyys joka kerta kaivaa puhdistusliinaa esiin. Myöskään perus läppärin näytön pyyhkiminen liasta ei tällä oikein toimi ellei näyttö ole pelkästään vain pölyinen. 

IMAG6938.jpg

Normaalisti pyyhin puhelimen näytön ronskisti vain hihansuuhun tai hameen helmaan. Talvella kun on enempi villaisia, akryylisiä yms. materiaaleja päällä, voi puhdistusliina olla parempi pyyhkimisteholtaan kuin neulepuseron hiha. Ja hei, eihän sitä tiedä, vaikka jossain vaiheessa hankkisin itselleni sen tabletinkin. Lisäksi tällä liinalla voi varmaan pyyhkiä silmälasienkin linssejä? Tai pölyt television pinnalta? :)

 

Ensi viikolla tulossa vielä yksi postaus liittyen Sinituotteisiin. Saattaa olla, että tekin pääsette sitten hieman auttamaan avutonta ja mielikuvituksen puutteesta kärsivää. ;)

Nyt toivottelen mukavaa lauantai-iltaa ja alan raapustelemaan messulippuarvonnan arpoja, jotta saadaan voittajat julkistettua viimeistään huomenna aamulla!

 

Postaus tehty yhteistyössä Sinituote Oy:n kanssa