Huomenna pääsen pitkästä aikaa ihastelemaan Clas Ohlsonin valikoimaa ja jopa tekemään hieman ostoksia. En edes muista, koska olisin viimeksi ollut shoppailemassa. ;)

8872029683742.jpg9031003897886.jpg9008362651678.jpg

8871931674654.jpg

Tarkoitus on siis ostaa valaisintarvikkeet, jotta saan kotiin vähän valaisimia. Tällä hetkellä valoa tulee vain keittiöstä ja kylpyhuoneesta. Ja telkkarista ja läppärin näytöltä. Olohuoneessa ja makuuhuoneessa ei ole minkäänlaista valaistusta. Eteisen valaisimen kiinnittäminen kattoon on vasta suunnitteluvaiheessa aikataulujen osalta.

En vielä ole päättänyt, ostanko huomenna valaisimet sekä olo- että makuuhuoneeseen vai vain olohuoneeseen. Olohuoneeseen tulevaan valaisimeen voisi harkita myös mustaa ritilää (yllä kuvassa valkoinen). Makuuhuoneeseen tulevaan valaisimeen - jos hankin ritilän - tulee valkoinen. Olohuoneen valaisimeen on pakkokin hankkia tuommoinen ritilä, sillä valaisin on tulossa Bestån päälle. Makuuhuoneessa valaisin tulee luultavimmin roikkumaan.

Nyt on sitten vain oltava tiukkana, että ei lähde huomiset shoppailut lapasesta... Clasulla tuntuu välillä olevan vähän semmoinen vaikutus. ;)