Tosin vain muutama kuva... keskityin lähinnä tutkailemaan ympärilleni ja vain muutamista jutuista nappasin kuvat. Kuviin eksyi jostain syystä aika paljon Eero Aarniota, mutta jostain syystä koin näkemäni mielenkiintoiseksi.

Alla olevat tuolit kiinnitti huomioni, sillä aika hauska muotoilu näissä sanoisin. ;)

IMAG7218.jpg

IMAG7216_1.jpg

IMAG7215.jpg

Alla olevissa kuvissa Eero Aarnion uusi Ledi-valaisin. Omasta mielestäni tässä on Aarniolle tyypillisen designin lisäksi ripaus hieman uuttakin ja sillä meinaan tuota puista jalkaa. Miellyttää kyllä omaa silmääni.

IMAG7220_1.jpg

IMAG7223.jpg

Hauska myös Aarnion Ring-tuoli (keinu). Vähän kuin pallotuoli, mutta ilmeeltään kevyempi ja lisähauskuutta tulee siitä, että tuoli roikkuu ketjun varassa.

IMAG7226.jpg

IMAG7229.jpg

Alla olevien kuvien lyhdyt bongasin Rosendahl Design Groupin pisteestä. Nämä ovat Holmegaardin Design with light -lyhtyjä, joita on useassa eri koossa ja ovat vielä todella tyylikkäät.

IMAG7232.jpg

Lyhtyjä on sekä maito- että kirkaslasisia ja nahkainen remmi on ihana yksityiskohta. Sopii niin kynttilöille, valonauhoille ja vaikkapa joulupalloille :)

IMAG7234.jpg

Muitakin kivoja ständejä messuilla oli, kameraa en vain sitten lopulta enää jaksanut kaivaa esille vaan nautin hetkestä ja tuotteista. :)

Haluan kuitenkin nostaa muutaman yrityksen/putiikin esille ja suosittelen käymään tutustumassa, jos vaan on mahdollista:

Pisama Design

Kotimaisia ja käsintehtyjä arkidesigntuotteita hauskoilla ja erilaisilla kuoseilla

Polka Jam

Ihania printtejä, kuvioita ja värejä korteissa, tekstiileissä, tarjottimissa yms.

Think Today

Rakennusalan hukkamateriaaleista tehtyjä tuotteita muun muassa kotiin. Mageita tuotteita esimerkiksi laminaatista valmistettuna!

Saana ja Olli

Hamppukankaasta valmistettuja kodintekstiilejä

Zoco Home

Marokkolaisia sisustustuotteita ja asusteita

Tuisa Oy

Muun muassa ihania saippuoita ja erilaisia suolatuotteita, täysin luonnonmukaisia tuotteita

 

Itse melkein ostin Pisama Designilta ihanan Tram-printin, Polka Jamilta keittiöpyyhkeen ja Tuisa Oy:ltä himalajan kristallisuolasaippuan. Niin, melkein ostin. :)

 

Tällainen pieni yhteenveto messujen ammattilaispäivästä. Viikonloppuna sitten taas ja koska toistossa on voimaa, niin muistutan, että tulkaahan moikkaamaan meitä CASAn bloggaajia ahead!-arenalle lauantaina ja/tai sunnuntaina klo 11-17. :)

Nyt pari päivää keskityn taas ihan kotijuttuihin. Kivaa loppuiltaa!