Viime viikonlopun Design Marketissa oli paljon kivoja pieniä yrityksiä, joilla oli aivan valloittavia tuotteita. Yksi kiinnostukseni herättänyt yritys oli kotimainen KUI Design. Ihania käsintehtyjä pussukoita, kasseja ja kodintekstiilejä. Ehdoton suosikkini on Pupuset-sarja ja ostinkin sarjan pussukan, joka toimii itselläni jatkossa kukkarona ja lompakkona.

IMAG7178.jpg

IMAG7180.jpg

Pussukka on 56 % puuvillaa ja 44 % pellavaa. Sisäpuolella on erona moniin muihin pussukoihin välikangas, joten pussukassa on täten kaksi lokeroa. Aivan mahtavaa, tätä harvoin näkee. Kaikenlaiset kortit ja muut mahtuvat sisälle hyvin ja tarvittaessa myös puhelin (itselläni on HTC One X) ja avaimet. 

IMAG7181.jpg

IMAG7186%231.jpg

Pussukka on hauska ja suloinen kuvioinniltaan, mutta mustana myös aika neutraali. Hyvin passaa. :)

Tänään alkaa kauan odotettu Habitare kahdella ammattilaispäivällä (ke + to) ja jatkuu yleisölle perjantaista sunnuntaihin. Suuntaankin jo tänään heti messuille katsastamaan ja yritän nähdä mahdollisimman paljon, koska lauantai ja sunnuntai menee messuilla ahead!-arenalla, jossa meitä CASAn bloggaajia tämän hetkisen tiedon mukaan on paikalla kahdeksan. Jos siis mielessä on joku tai jotkut tietyt bloggaajat, joita te lukijat haluatte tavata, niin kannattaa kysellä bloggaajalta viikonlopun messusuunnitelmista. :) Itse olen paikalla lauantaina ja sunnuntaina klo 11-17.

Mukavaa keskiviikkoa, se onkin jo viikon puoliväli! :)