Ripaus uudesta kodista...

Eteinen

IMAG7090.jpg

IMAG7089.jpg

Kylpyhuone

IMAG7087.jpg

Keittiö

IMAG7085.jpg

IMAG7084.jpg

IMAG7083.jpg

IMAG7082.jpg

Olohuone/parveke

IMAG7091.jpg

IMAG7095.jpg

Makuuhuone

IMAG7092.jpg

IMAG7099.jpg

IMAG7096.jpg

Tavarat ovat pitkin asuntoa juuri niin, että ei varmasti pysty kuvaamaan isompia kuvakulmia. ;)

(Sivu)verhot ovat kuitenkin onneksi saatu ripustettua. Rullaverho odottelee vielä asennustaan, samoin eteisen valaisin. Olen itse aika hidas laittamaan paikkoja kuntoon. Mukana on toki myös laiskuutta, mutta suurimmaksi osaksi vain sitä rasittavaa täydellisyyden tavoittelua.

FB:ssa hieman pohdiskelin, josko saisin jo tälle viikonlopulla kuvia teille makkarista. En saanut. Ensi viikko voisi olla todenmukaisempi arvio. Onneksi kaikki jätesäkit on purettu jo kaappeihin, hienosäätöä enää jäljellä. Olohuoneesta voisin kuvia ottaa sitten, kun saan huonekalut paikoilleen. Olen pitkittänyt niiden paikoilleen laittamista lähinnä rullaverhon puuttumisen vuoksi. Keittiötä voisin kuvailla sitten, kun viimeisetkin kaksi pahvilaatikkoa on purettu. Kylppärissä olen hissukseen tyhjennellyt isoa viikonloppulaukullista kosmetiikkaa. Ottaa hieman aikaa, sillä kylppärin sisustus tulee säilytyksen osalta olemaan täällä uudessa kodissa hieman erilainen. Eteinen on varmaankin sitten se viimeinen kuvattava, sillä sinne on nyt kertynyt kaikki tyhjentyneet pahvilaatikot yms., jotka odottavat joko roskiin tai varastoon menoa.

Vieläkö maltatte odottaa? :)