Tule moikkaamaan minua ja muita CASAn bloggaajia Habitare-messuille lauantaina 21.9. ja sunnuntaina 22.9. klo 11-17!

preview.jpg

Kuva: Messukeskus

Hengailemme messuilla ahead!-arenalla lauantaina ja sunnuntaina, molempina päivinä klo 11-17. Jotkut meistä tekevät messuilla myös blogipostauksia, joiden tekoa voi seurata screeniltä. Muutoin pyöriskelemme messuilla ja olemme teidän lukijoiden tavoitettavissa.

Alla ahead!-arenan ohjelma:

Kuvankaappaus%202013-9-20%20kello%2011.2

Varoituksen sanana kuitenkin semmoinen, että ennen kuin pääsen vauhtiin ja tutustun ihmisiin, olen aika ujo enkä välttämättä uskalla hirveästi ottaa kontaktia ihmisiin. Jos olette edes hitusen rohkeampia kuin minä, niin tulkaa pliis nykäisemään hihasta ja sanomaan moi. Ja älkää ihmetelkö, jos en tunnista kaikkia heti, rohkeasti vaan kertokaa kuka olette. :) Mua jännittää aivan tuhottomasti sosiaaliset tilanteet vaikka tykkäänkin tutustua uusiin ihmisiin ja oikein sydän hakkaa, kun ajattelen, että saan tavata teitä blogini kommenttiboksin ulkopuolella. <3

Yritän parhaani olla sosiaalinen ja oma itseni kaikesta jännityksestä huolimatta. ;D

Vielä yksi tärkeä tiedotus: Jos olet pidemmältä tulossa messuille, eikä sinulla vielä ole majapaikkaa ja sellaisen kuitenkin haluaisit, on Holiday Inn Helsinki Messukeskus -hotellissa vielä muutama huone vapaana (tilannetieto 20.9.2013 klo 12:30). CASAn lukijathan saavat erittäin edullisella hinnalla majoituksen hotellista varaustunnuksella CASABLOGIT. Alla linkki tarjoukseen:

Klikkaa tarjoukseen tästä!

jullari%20night.jpg

Toivottavasti siis mahdollisimman moni pääsisi paikalle! <3 Muille toivottelenkin sitten täältä ruudun kautta ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! :)