syntyy kauniista Kastehelmestä (tai muusta tuikkuastiasta) ja luonnonkivistä.

IMAG6800.jpg

IMAG6806.jpg

IMAG6804.jpg

IMAG6799.jpg

IMAG6796.jpg

IMAG6802.jpg

IMAG6803.jpg

Pienellä vaivalla yksinkertaista ja kaunista. :)

----------------------------------

Ensimmäinen viikko dieettiä on nyt täynnä ja ihan kivasti on mennyt. Lipsumista ilmeni viikonloppuna, mutta ei onneksi herkkumielitekojen vuoksi vaan ihan muista syistä ja siten en ole lainkaan pahoillani. Ruokaa ja ja ruokailuaikoja on tarpeeksi eikä nälkä ole juurikaan yllättänyt. Jonkinlaista pientä koontia ensimmäisen viikon ruoista ja "tuloksista" voisin laitella tässä vaikkapa alkuviikon aikana. 

Nyt vuorossa kesätauon jälkeen ensimmäisen kerran Studio55 ja siellä juttua terveellisestä ruoasta ja maalaisjärjestä, sopii oikein hyvin teemaan ja alkavaan viikkoon. :) Sitten lähden suhaamaan asioille, että ehdin ajoissa kotiin lounaalle. Illalla onkin pesutupaa ja myös posti on tuomassa erään hyvin mielenkiintoisen paketin. En malta odottaa, että pääsen teillekin kertomaan, mitä saan kotiini. <3 :)

Ihanaa maanantaita sateesta huolimatta! Tämän päivän jälkeen saadaan kuulema nauttia taas aurikoisista kesäpäivistä, syksy EI siis vielä ole täällä!