Sain ihanalta Kotikolmion Annalta ja Every Home Has a Silver Lining -blogin H:ltä Kiitä, kehu ja hehkuta -tunnustuksen. En ihan odottanut tätä kyseistä tunnustusta omalle kohdalleni, joten hämmästyin hieman, kun Anna ja H tämän minulle antoivat. Hui! Olen otettu, kiitos. <3

blogger-image--1761058960.jpg

Haluan ensinnäkin ensin hieman kehua Annaa ja H:ta, sillä he ovat todella paljon käyneet kommentoimassa blogiani. En koe saavani erityisen paljon kommentteja postauksiini ja monesti nämä tytsyt ovat pelastaneet tilanteen kommentoimalla. :) Tämä EI tarkoita, että olisin unohtanut teidät muut ahkerat kommentoijat, en toki. Olette kaikki tärkeitä ja ilman teitä en täällä jaksaisi paljon höpötellä. Ja todella tarkoitan sitä. <3

Tämä Kiitä, kehu ja hehkuta -tunnustuksen tahdon antaa lukijalleni R:lle, joka on pidempään seurannut blogiani ja on nyt uskaltautunut jättämään kommenttiakin. Eikä siinä vielä kaikki, vaan hän myös lähestyi minua sähköpostitse kertoakseen löytäneensä blogini, seuraavansa sitä ja vielä kertomalla, miten eräs postaukseni taannoin häntä kosketti ja auttoi.

Tämä merkitsi minulle todella paljon, koska kuten aiemmin sanoin, ilman lukijoita en tätä blogia varmasti jaksaisi pitää.  Kuka sitä nyt itsekseen jaksaisi höpötellä, ainakaan kovin pitkään. Olen myöskin aina ollut vähän sellainen, että haluan vaikuttaa asioihin ja tuoda ajatuksiani julki. Se, että joku postaukseni vaikuttaa johonkuhun ja sillä, mitä kirjoitan on väliä merkitsee paljon. <3

Niinpä: Kiitos paljon R, että jätit kommenttia ja lähestyit minua sähköpostitse ja kerroit tuntemuksistasi. 

 

P.S. R:lla on myös oma blogi, APPELSIININSIEMEN, joten käykäähän kurkistamassa! :)