Muuttopakkaus on siis käynnissä.

Olen aika hyvin saanut pakattua. Eteinen on kutakuinkin paketissa. Kaapit on tyhjät lukuunottamatta viikon aikana tarvittavia vaatteita, työkaluja ja siivoustarvikkeita.

Tähän yksiöön ei oikein mahdu pakatut laatikot ja jätesäkit, joten olen kasaillut niitä parvekkeelle.

IMAG6905.jpg

Myös osan keittiötarvikkeista olen saanut pakattua.

Tänään olisi toiveissa saada pakettiin loput keittiötarvikkeista, astiat, keittiön korkean kaapin sisältö (kuivatarvikkeita, toimistotarvikkeita, arkistoituja papereita yms.), kosmetiikkatuotteet kylppäristä sekä Bestån sisältö.

Huomenna maanantaina haen uuden kodin avaimet. 

Alkavan viikon ohjelmassa on varaston siirto uuteen, uuden kodin siivous sekä tavaroiden kiikutus uuteen kotiin. Avuksi sain lainaan nokkakärryt ja niillä saan itse roudattua laatikoita. Torstaina olisi tarkoitus kantaa sitten isommat huonekalut eli sänky, sohva, Bestå-tasot ja parvekkeella oleva eteispenkki. Jos kaikki menee suunnitellun mukaisesti, ensimmäinen yö uudessa kodissa on torstain ja perjantain välinen yö. <3

Siivouksessa yritän säästää aikaa ja itseäni siten, että käyn uudessa kodissa ennen muuttoa siivoamassa lattiapinnat, wc:n ja jääkaapin ja loput pinnat (kaapit yms.) puhdistan sitä mukaa, kun laitan tavaroita kaappiin. Täällä vanhassa kodissa olen puhdistanut kaappeja yms. sitä mukaa, kun ne ovat tyhjentyneet ja ensi viikonlopun aikana sitten vielä siivoan lattiat, kylppärin ja keittiön. Sitten pitäisi muuton olla suurimmilta osilta plakkarissa.

Tässä oli nyt hieman koontia muuttopuuhistani. Aikaa on todella rajallisesti ja on ollut kyllä haastavaa tämän kaiken keskellä syödä dieetin (Go Jutta Go) mukaisesti. Hieman on joutunut soveltamaan, jotta on ehtinyt kaiken. 

Nyt pisti ajatukset jumiin ja lukkoon, enkä yhtään saa päähäni, pitikö mun vielä jotain höpötellä. Toivotan siis mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita teille kaikille. :)