Olin ajatellut ensin lukaista uuden paperisen Ikea-kuvaston ja sitten vasta miettiä, mitkä olisivat kivoja tuotteita, joita voisi harkita omaan kotiin. Sähköpostiin kun tupsahti linkki nettiversioon, niin siinä meni suunnitelmat ja huomasin tutkivani kuvastoa. Joten, pistetäänpä tänne muutama juttu, mitä voisi olla kiva omistaa. ;)

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty2.jpg

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty3.jpg

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty1.jpg

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty4.jpg

Kuvankaappaus%202013-8-15%20kello%2018.5

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty.jpg

Jakkara ja korkea Hemnes-hylly eivät toki ole uusia tuotteita, mutta edelleen hyllykkö viehättää ja se olisikin kiva kylppäriin. Jakkaralle on edelleen tarvetta varsinkin keittiössä, jos jotain joskus tarvitsee ylähyllyiltä.

Talja olisi kiva lisä talvisempaan sisustukseen ja jokin tuossa lehmännahkamatossa kiehtoo. En ehkä oikeasti omassa kodissa sellaista näkisi, mutta joissain inspiraatiokuvissa se on näyttänyt aika hienolta.

Sängyn päätyyn tai eteiseen (ei tosin mahtuisi mulla eteiseen) sopisi hienosti pitkänmallinen penkki. Ja edelleen eteisestäni ja koko asunnostani puuttuu kokovartalopeili, siksi kollaaseissa myös tuo Ikean Stave-peili. Valkoreunaisena se tietenkin tulisi.

Edelleen haaveilen pellavaliinavaatteista. Olen monesti meinannut tilata sellaiset H&M:sta, mutten ole sitten kuitenkaan. Ehkä vielä joskus!

Ruoanlaittovälineistä minulta puuttuu sopivan kokoinen kattila. On mulla viiden litran kattila ja semmoinen pikkuinen, mutta kolmen litran kattila olisi ehkä paras tällaisessa yhden hengen taloudessa, kun tekee vaikkapa keittoja tms. Siihen vielä lisäksi höyrytysosa, niin johan kelpaa. Olen jo pitkään miettinyt, että höyryttämällä voisi saada kasviksista hyviä, esimerkiksi parsakaalista.

Lopuksi vielä tuo maljakko ja kulho olisivat kivoja. Maljakko näyttää lasipurkilta ja on siten simppelin näköinen. Matalaan kulhoon voisi tehdä vaikkapa hiekasta ja kivistä jonkinlaisia asetelmia? Tai säilyttää hedelmiä. 

Semmoisia bongailuja täällä, nyt vaan odotellaan sitä paperiversiota. :) Olihan netissäkin somistettuja huoneita, mutta kokonaisuuksia on helpompi katsoa paperisesta kuvastosta ja yksittäisi tuotteita sitten etsiä netistä. 

Kiinnostaako teitä Ikean vuoden 2014 kuvasto?

 

Kivaa lauantaita! :)