Huomenta maailma! <3 :)

Piipahdin Prismassa eilen aamulla ja tyypillisesti silmäni vilkaisivat ensin kukkaosastolle ja kas, mitä näinkään!

IMAG6834.jpg

IMAG6835.jpg

IMAG6836.jpg

IMAG6839.jpg

IMAG6840.jpg

IMAG6842.jpg

IMAG6843.jpg

IMAG6845.jpg

IMAG6848.jpg

IMAG6849.jpg

IMAG6850.jpg

Tällaisen kukka-asetelmahyllyn näin heti ensimmäisenä ja kylläpä kolahti.

Yksinkertaisia ulkonäöltään ja helppohoitoisia mehikasveja. Eniten itseäni miellytti aloekasvi. Voi olla, että tällainen on jossain vaiheessa kotiutettava. Muutoinkin olen noita pieniä mehikasveja ihastellut kuvissa ja kaupoissa. Pientä ja yksinkertaista, tykkään! :)

 

Tänään on jännittävä päivä! Käyn näin aamutuimaan hieman asioilla ja sitten alkaakin olla aika alkaa tehdä isoja päätöksiä asumisen suhteen. Tänään siis teen päätöksen suuntaan tai toiseen, miten ja missä asun jatkossa. Kiitos vielä kovasti eiliseen postaukseeni tulleista kommenteistanne ja tuestanne, olen iloisesti yllättynyt, miten hyvin otitte osaa pähkäilyyni. Siitä oli iso apu. Tänään illalla tai huomenna aamulla sitten tulen varmasti tännekin kertomaan päätöksestäni. <3

Ihanaa päivää kaikille ja hei, sitten vielä teille osalle: Maikkarin meteorologi Visa Salojärvikin sen sanoi: Elokuu on vielä kesäkuukausi, joten hys hys sen syksyn kanssa, jooko! :D Nautitaan loppukesän päivistä, kyllä se syksy ehtii sieltä vielä tulemaan. 

Olette tärkeitä, jokainen!