Päivitin hieman materialistisien haaveitteni listaa.

Jotain on listalta poistunut ja jotain on tullut lisää. On myös joitain juttuja, joista en ole enää varma, mutta annoin niiden olla, kun en ole tehnyt lopullista päätöstä.

517241ec89ac611a76000024.jpg

new%20wave.jpg

Haaveita2.jpg

Haaveita1-001.jpg

Haaveita-001.jpg

Ykkösenä haavelistalla keikkuu edelleen Canonin järjestelmäkamera. Muilla listan tuotteilla ei ole mikään kiire, ainakaan ne eivät ole prioriteettilistan kärjessä. Ei tosin ole ihan heti varaa kameraankaan, mutta sen varmaan hankin ensimmäisenä isoista hankinnoista. 

Olen myös alkanut enemmän ja enemmän haaveilemaan pesutornista. Olisi niin kiva voida pestä pyykkiä silloin kun siltä tuntuu eikä tarvitsisi varailla aikaa pesutuvasta ja ravata siellä tuntitolkulla.

Nyt kuitenkin on aika hoitaa asioita kuntoon. Velat pois ja tavoitteena voisi olla, että suurin osa (lukuunottamatta opintolainaa) olisi maksettuna vuoden 2014 loppuun mennessä. Samoin mulla on käynnissä raivaus, sisustuksen yksinkertaistaminen ja mahdollisimman simppelin pohjan luominen ennen kuin mietin yhtään isompia muutoksia.

Nyt on selkeästi joku puhdistautumisvaihe päällä ja mahdollisuuksien ja parhaani mukaan teen muutoksia myös muilla elämäni osa-alueilla. Olen aavistuksen pihalla vielä siitä, mitä haluan, mutta sen tiedän, että muutoksia on tapahduttava. Ehdottomasti!

Kuka minä olen? Henkisesti, fyysisesti? Millainen kotini on? Mitä haluan elämältäni? Olenko tyytyväinen, onnellinen, onko elämälläni suuntaa tai tarkoitusta?

Isoja kysymyksiä, joihin vastaus löytyy ehkä ajan kanssa. Sitä ennen siis keskityn mihin pystyn eli tavaran karsimiseen. ;)

Ehkä vähän sekava postaus, mutta ehkä tästä nyt tajuaa, että mulla on muutoksen tuulet meneillään tai vähintäänkin halu muutoksiin. :D

Eli hyvää yötä ja huomenta vaan! <3