Iltaa muutaman päivän tauon jälkeen! :)

Viikonloppu on mennyt reissatessa. Perjantaina kävin elämäni ensimmäistä kertaa asuntomessuilla ja eilen lauantaina oltiin päiväreissulla Hangossa. Tänään ei ole jaksanut tehdä muuta kuin vaan möllöttää ja nukkua. Kotitöitä piti tehdä, mutten ole jaksanut enkä jaksa. :D

Koska viikonlopun kuvien käsittelyssä, karsimisessa ja lajittelussa menee hetki, niin tässä kuvia yksiöstä, johon törmäsin jokin aika sitten Oikotiellä.

oikotie.jpg

oikotie1.jpg

oikotie2.jpg

oikotie3.jpg

Kuvat: Oikotie

Tässä yhdessä huoneessa on kaikki. Omaan silmääni jopa liikaa, mutta voiko yksiössä asialle juuri mitään. Kiinnostuin näissä kuvissa kokonaisuudesta ja asettelusta, en sisustustyylistä. On todella vaikeaa sisustaa yksiötä. Saada mahtumaan sinne kaikki tarpeellinen ja haluttu, mutta pitää yleisilmeen ilmavana. 

Tämä yksiö on kuitenkin oikein kodikas ja saahan tästä inspiraatiota. Sitä tarvitaan omassa projektissa, joka alkaa mahdollisimman rankasta yksinkertaistamisesta.

Hyvää alkavaa viikkoa! :)