Kävin neljän yön mittaisella telttareissulla Evolla, lähellä Lammia. Kyseessä oli Suomen Radioamatööriliiton vuotuinen kesäleiri ja tällä kertaa vuorossa oli telttaleiri. Kahtena edellisenä vuotena leiri on ollut Sappeella ja olemme yöpyneet lomamökeissä.

IMAG5612.jpg

IMAG5625_1_1.jpg

IMAG5631_1.jpg

IMAG5641_1.jpg

IMAG5648.jpg

Meitä oli kaksi viiden hengen teltassa, joten tilaa oli riittävästi. Olen joskus kymmenen vuotta sitten yöpynyt yhden yön teltassa, joten tämä telttareissu oli jokseenkin uusi juttu minulle. Telttailu on omanlaisensa kokemus. Moni asia oli selvää, mutta jotkut asiat olisi vaatinut ehkä enemmän tietoa ja varautumista. Kaikki sujui kuitenkin olosuhteisiin nähden hyvin ja saatan ehkä telttailla jatkossakin. :)

IMAG5652_1.jpg

IMAG5659_2.jpg

Leirillä oli ruokateltta, josta sai aikaisesta aamusta yömyöhälle purtavaa. Kahdesti söin lounasta (kuvat yllä) ja kerran iltapalan. Muutoin söimme isolla porukalla itse grillattua ruokaa.

IMAG5662.jpg

Paikalla oli myös livemusiikkia ja rokki soi :)

IMAG5668.jpg

IMAG5669.jpg

IMAG5674.jpg

IMAG5682.jpg

IMAG5686.jpg

IMAG5687.jpg

IMAG5690.jpg

Oli tarkoitus heittää reissussa talviturkki monen vuoden tauon jälkeen, mutta valitettavasti päivällä ei ehtinyt uimaan ja myöhään illalla oli jo liian viileää. Kummallisen viileät yöt olivatkin vaikka päivät olivat kuumia. Makuupussiinkin sai nukkumaan mennessä kaivautua pitkillä housuilla, paidalla ja pipo päässä. :D Pipo oli muuten hyvä juttu, lämmitti mukavasti eikä kuullut ikävien hyttysten ininää.

IMAG5695_1.jpg

Muurikkalettujakin paisteltiin parikin kertaa ja toisella kerralla nautittiin niitä vaniljajäätelön kanssa, namskis!

Reissulla tuli tehtyä hommiakin. Kuuluin porukkaan, joka hoiti leirin ilmoittautumispistettä ja se olikin kivaa tällaiselle asiakaspalvelutyöstä tykkäävälle. :) Viimeisenä iltana ehdin hieman irroittautua ja nautiskelin siideriä. Päädyttiin erääseen leiriporukkaan ja ilta kului rennosti lauleskellen akustisen kitaran säestyksellä. Magee fiilis, kun iso porukka istui kaikki yhdessä ja lauloi kivoja ralleja. :)

Kiva oli palata kotiinkin, omiin lakanoihin ja kotisuihkun pariin. Tykkäsin enemmän aiempien vuosien mökkileireistä ja porukalla vietetyistä leiripäivistä, mutta olen tyytyväinen myös tämän kesän leirikokemuksesta. Metsässä telttailu on nyt koettu ja teki hyvää päästä hetkeksi pois kotoa. Koneella ehdin olla vain pieniä hetkiä ennen nukkumaanmenoa, puhelinkin oli aika minimaalisella käytöllä ja järkkäriä en saanut kaivettua laukusta koko leirin aikana. 

Nyt hissukseen palailua arkeen, joten palataan taas! :)


P.S. En muuten muista, koska viimeksi olisi ollut noin monta päivää (4 ;)) postaustaukoa. :D