Orkideani on ollut jo tovin kukaton, kuin alaston. Alla olevassa kuvassa vielä yksi kukkanen sinnitteli.

IMAG5385.jpg

Uppokastelen orkidean noin kerran viikossa, joskus kasteluväli on reilun viikonkin. En ole käyttänyt mitään orkidearavinteita, vaan ihan vaan haaleaan veteen upottanut noin tunniksi. Tänään ensimmäisen kerran lorautin hieman ravinnetta kasteluveteen.

Muutama päivä sitten huomasin jotain uutta, nupun! <3

IMAG6477.jpg

IMAG6475.jpg

Olen tykännyt orkideastani kukattomanakin, ihanan yksinkertainen niin, mutta kyllä vaan sitä iloitsee, kun uutta kukkaa pukkaa. :)

Äsken otin pienet hiet pintaan Figure Twisterillä ja nyt pitäisi pieniä kotihommia saada tehtyä. Pitäisi esimerkiksi pestä hiekkaa ja järjestellä ja arkistoida papereita. Jaksaiskohan sitä mitenkään... ;) 

Kivaa iltaa!