Huhheijakkaa!

Hobbarista tilaamani vesihyasintti-säilytyskorit saapuivat ja kävin tänään hakemassa paketin postista. Ei ollut niitä mukavampia hakureissuja, paketti kun oli vähän iso. :D

IMG_9676.jpg

Kokoa paketilla oli tommoset 60x50x60 cm ja painoa 10 kg. :) Siinä sitten pikkuisena ronttasin pakettia kohti kotia ensin viriteltyäni siihen postissa nuo narut. Ei ollut kivaa ei, mutta nyt se on kotona! Ensi viikolla sitten kaivelen korit esille ja mietiskelen, minne ne sijoittaisin.

Kävin myös hakemassa taannoin Seppälässä mallailemani "olkihatun" ja kävikin hyvä tsägä, sillä se oli -40%. Keskiviikkona, kun lähden lomareissulle niin on hyvä olla hattu aurinkoa ja ötököitä vastaan.

IMG_9699.jpg

IMG_9695.jpg

IMG_9696.jpg

IMG_9697.jpg

Sain hatun mukana heinäkuun Elle-lehden. Myyjä oli vahingossa jättänyt hattuun hälyttimen ja niinpä sitten ovella hälytyslaitteet tietenkin huusivat. Sitten poistettiin häläri hatusta ja pahoitteluna nolosta tilanteesta myyjä sujautti mukaan kesälukemista. Tuota kutsuisin hyväksi asiakaspalveluksi. <3

Tänään on illalla ohjelmassa pyykinpesua ja valmistautumista pakkauspuuhiin. Huomenna lounaalle lapsuudenkotiin ja pakkaamista, sitten on vuorossa L O M A arjesta. Can't wait! :)

Kivaa maanantain jatkoa! :)