Se olisi sitten heinäkuun viimeinen ilta.

Nyt on aika kurkata, mitä tuotteita kosmetiikkahaasteen seitsemäntenä kuukautena ehti loppumaan. Olen ihan tyytyväinen vaikka aavistuksen harmittaa, kun kaksi tuotetta on vielä viimeisiä rutistuksia vailla tyhjät eivätkä ihan kerkeä tänään enää loppumaan. No, saanhan ne kuitenkin elokuun loppuneisiin tuotteisiin, ehkä jo huomenna :) Nyt on kuitenkin heinäkuun loppuneet tuotteet kasassa ja kuvattu.

Kesäkuun loppuneet kosmetiikkatuotteet löytyy täältä ja sieltä löytynee sitten linkkiä aiempaan kuukauteen jne.

Ensin ihan rehellisesti loppuunkulutetut tuotteet ja sen jälkeen ne epärehellisesti loppuneet ;)

51530311c98c7e5224000673.jpg

Ihana Sitruunaverbena-saippua, joka kesti puoli vuotta (ääk!) ja josta sitten opin, että jatkossa paloittelen saippuat pienimmiksi paloiksi, jotten kyllästy. <-- BLONDI! :D

IMAG5238.jpg

Nioxin Scalp Renew, jota käytin kuukauden ajan iltaisin kosteuttamaan päänahkaa AHA-hedelmähappokuorinnan jälkeen. Lisää Nioxin-tuotteista ja kokemuksistani voi lukea täältä.

IMAG5775_1.jpg

Dr. Hauschka Lemon Lemongrass Body Moisturizer

IMAG5812.jpg

Ziaja Orangebutter Creamy Shower Soap

IMAG5827.jpg

Nioxin Scalp Revitaliser eli pesun yhteydessä käytettävä hoitoaine päänahkalle ja testikokoinen (tosin aika pitkäkestoinen) Dermalogican Multiactive Toner, jota käytin kasvoveden tavoin kosteuttamaan ja raikastamaan.

IMAG6470.jpg

Methodin Sweet Water vaahtoava nestesaippua. Tämän olen aikoinaan saanut yhteistyön kautta Eettiseltä Luksukselta. Tykkäsin kovasti tämän miedosta ja aavistuksen makeahkosta tuoksusta ja myös vaahtoavuus oli kiva juttu. Voin suositella tätä muillekin ja itsekin saatan ostaa tätä lisää sitten joskus, kun vanhat olemassaolevat tuotteet on käytetty loppuun. :)

Seuraavat tuotteet poistuivat tarpeettomina/vanhentuneina:

IMAG5762.jpg

Ducray-kuuriin kuuluva Neoptide liuos, johon oli jäänyt hieman vielä kun aloin käyttää Nioxin tuotteita. Lisäksi jo aika kauan avattuna ollut Acnicyl-voide finneille.

Lisäksi kävin läpi erillisen meikkituotepussukkani, joka pursusi tuotteita. Pois lähtivät alla olevien kahden kuvan tuotteet, joissa oli ripsareita, huulipuna, valokynä, BB-voide, hohdepuuteri (?) ja siveltimiä.

IMAG6471.jpg

IMAG6472.jpg

Meikkipussin sisältö ennen:

IMAG5845.jpg

Jälkeen:

IMAG6473.jpg

Lisäksi mulla on erillään niin sanotusti päivittäin käytetyt meikit. Niitä ei ole paljon: CC-voide, Lumenen mattameikkivoide, Sensain 38 -ripsari, kulmakynä ja poskipuna. Hyvin harvoin käytän luomiväriä, rajauskynää tai huulipunaa.

Niitä ns. rehellisesti loppuneita tuotteita on siis yhteensä seitsemän ja muita kymmenkunta. Äkkiä tuossa päässäni laskeskelin, millainen elokuusta on tulossa ja pääsin ainakin seitsemään (jälleen). Not bad :)

Arvatkaa, näkyykö nämä loppuneet ja muutoin poistuneet tuotteet mun kylppärin kosmetiikkakorissa? :)