Poissa silmistä poissa mielestä ja ah, miten levollinen olo. <3

Ennen osa lehdistä oli "hienona sisustuselementtinä" sohvapöydän alla. Loput lehdistä olivat niille varsinaisesti tarkoitetussa lehtitelineessä/-korissa. Mulla on kummallinen tavaraähky menossa, joten niiden ja monen muun tavaran esillä olo on alkanut häiritsemään.

IMAG5798.jpg

IMAG5800_1.jpg

Niinpä siirsin kaikki lehdet pienempään vesihyasinttikoriin.

IMAG5804.jpg

IMAG5807.jpg

IMAG5809.jpg

Kyllä vaan olo helpottui. Nyt pitää vaan jatkaa kodin muiden osien raivaamista.

Huomenna otetaankin suunta kohti Hyvinkäätä ja asuntomessuja. Ovatpa muuten mun ensimmäiset asuntomessut! :) Aion keskittyä lähinnä yksityiskohtiin sisustuksessa ja stailauksessa. Omaa taloa tuskin on tämän elämän aikana tulossa, joten yksityiskohdat antavat varmasti enemmän inspiraatiota mulle kuin talot kokonaisuudessaan.

Ja jes, lauantaina vihdoinkin sinne Hankoon nauttimaan kesäpäivästä. <3

Jos en paljon koneella ehdi parin päivän aikana olemaan, niin toivotan jo nyt kaikille aurinkoista viikonloppua! :)