Kuivauskaappi, ehkä se yksi turhimmista kaappitiloista asunnossa, jossa on astianpesukone. Onko muita, joiden kuivauskaappeihin eksyy kaikenlaista ihmeellistä sälää säilöön? :)

Jotain on keksittävä, että kaapin saisi mahdollisimman hyvin hyötykäyttöön ja ennen kuin keksin jotain parempaa ja pysyvämpää tein kuivauskaapin suhteen pikaratkaisun.

Ennen

IMG_9652.jpg

IMG_9653.jpg

Kuivauskaapissa on ollut sekalaista keittiösälää (ja on vieläkin), mutta nyt laskin yhtä ritilähyllyä alas, jotta sain mahtumaan kaappiin säilytyslaatikon, jossa on pesu- ja puhdistusaineita. Tarvitsee ehkä säätää myöhemmin lisää, tämä oli nyt vain tällainen pikajärjestely.

Jälkeen

IMG_9669.jpg

Alahyllyllä on Ikean metallinen purkki, jossa on hedelmäpusseja, sitten on nuo pesuaineet ja ylähyllylle tungin noi aiemmin kaapissa sikin sokin olleet härpäkkeet.

Onko muita, joiden mielestä kuivauskaappi on kutakuinkin turha?!

 

Muutaman tunnin päästä se on sitten lomareissulle lompsis ja kotiin palaan sunnuntaina. Läppäri lähtee mukaan ja saatan ehtiessäni/kyetessäni/jaksaessani jotain postailla reissulta. Usein mulle käy niin, että sitten kun palaan lomalta on arkeen äärimmäisen vaikea konnektoitua ja se sitten voi aiheuttaa matalalentoa bloginkin puolelle. Eli tiedoksi, jos satun ensi viikolla olemaan hieman nihkeä. ;)

Kivaa keskiviikkoa ja loppuviikkoa! <3