Viime viikolla piipahdin pitkästä aikaa Tigerissa. Tällä kertaa kohteena oli kauppakeskus Columbuksen myymälä. Oli paljon kaikenlaista ihan kivaa, mutta kaksi juttua nappasin käsiini yhtään sen enempää miettimättä.

IMG_9394.jpg

Mustavalkoinen säilytyslaatikko keltaisella kannella ja keltainen kukkaro

IMG_9384.jpg

IMG_9386.jpg

IMG_9387.jpg

Kannen keltainen väri on aika normaali keltainen, sellainen jonka väriseksi voisi kuvitella värittävänsä piirretyn auringon ;) Kukkaro puolestaan lähentelee neonkeltaista vaikka ei sentään ihan niin kirkas olekaan.

IMG_9388.jpg

IMG_9392.jpg

Hyvin mahtuu kortit ja rahat, joita piisaa. Siis kortteja piisaa, ei rahaa ;)

Kiva kesäkukkaro!


Täällä on takana hurjat neljä tuntia yöunta, joku häiriö vissiin taas unenlaadussa. Nykyään on niin, että herään joko lähempänä puolta päivää tai sitten käy näin, että unta riittää pätkittäin ja lyhyen hetken. Noh, mikäs tässä aamutuimaan kaffetta nautiskellessa. :)

Kivaa lauantaita kaikille!