Eiliseltä kävelylenkiltäni kotiutin hieman luonnonkukkia. Tarkemmin sanottuna koiranputkia. Näin niitä juhannuksena maljakossa ja ne näyttivät yksinkertaisen kauniilta maljakossa, joten päätin napata pienen kimpun kotiini.

IMG_9340.jpg

En olekaan aikuisiällä koskaan tuonut kotiin luonnonkukkia. Kaipa olen hieman vainoharhainen niissä mahdollisesti majailevista öttiäisistä. Kotiin tullessa huuhtelin varret vedellä kuitenkin varmuudeksi.

IMG_9345.jpg

Kaunista <3

IMG_9342.jpg

Olkoon tämä kimppu samalla vaikkapa juhlakimppu. Blogini on tänään tasan 2-vuotias. Kaksi kokonaista vuotta on tätä taivalta kuljettu.

IMG_9350.jpg

Paljon on mahtunut kahteen vuoteen; kodin sisustuksen värimaailma on raikastunut, vanhat huonekalut ovat vaihtuneet pääosin uusiin, asunto on vaihtunut kaksiosta yksiöön ja sisustusmaku on kehittynyt ja punaisen langan päästä on saatu vähintäänkin jonkinlainen ote.

Minulla on nykyään myös ilo olla osa sisustusblogiportaalia, jossa on hyvä meininki ja hyvin yhteen hiileen puhaltava porukka. :)

IMG_9358.jpg

Sisustuksen ulkopuolisista asioista: Pukeutumistyyli on muuttunut, kiloja on karissut ja muitakin muutoksia - lähinnä henkisiä - on aika tuonut tullessaan.

Blogin kautta olen myös tutustunut uusiin ihmisiin, joihinkin ihan livenä, mutta myös virtuaaliystävyydet ovat olleet palkitsevia. Tuntuu kuin tuntisi ihmiset vaikkei tunnekaan. Kun joku lemppariblogini ei päivity pitkään aikaan, huolestun. Vaikka portaali on yhteisö, koen myös koko "oman blogiympäristöni" olevan yhteisö. Yhteenkuuluvuuden tunne on ihana. <3

Bloggaaminen on toki näyttänyt myös epämiellyttävämmän puolensa, mutta en sitä onneksi ole säikähtänyt sen pahemmin. Sitähän tämä elämä kuitenkin on, niin ylä- kuin alamäkiäkin. Hyvät jutut vievät kuitenkin voiton mennen tullen ja niihin verrattuna epämiellyttävät jutut ovat hävyttömän pieni osa. :)

Kaiken kaikkiaan kuluneet kaksi vuotta ovat olleet ihania. Tämä blogi ja te lukijat olette välillä sanoin ja välillä vain läsnäolollanne nostaneet minut monesta kuopasta, jonne olen lipsahtanut. Kiitos kuuluu siis suureksi osaksi teille.

Siispä: Kiitos kaunis <3

Tästä jatketaan sitten eteenpäin vain, toivottavasti vielä pitkään! :)