Nyt on aika valottaa hieman blogini nimen syntyä. Sain tämän haasteen Kohta kotona -blogin neelalta, kiitos siitä. :)

IMG_9379.jpg

Keväällä 2011 havahduin miettimään kotini sisustusta tarkemmin. Vahvaa punaista lankaa sisustuksessani ei ole ollut, ohuita säikeitä vain. Kotiini olen aiemmin hankkinut lähinnä tiettyjä värejä ja miellyttäviä esineitä sen kummemmin kokonaisuutta miettimättä.

IMG_9381.jpg

Tosiaan keväällä 2011 tuli tarve selkeyttää kodin sisustusta. Halusin kodistani vaalean ja sitä kautta selkeyttä ympärilleni. Myös tavaramäärän karsinta oli oleellinen juttu. Tätä muutosta kuvaamaan halusin blogin nimeen sanan valkoinen. Ja koska kyse oli selvästä selkiyttämisestä ja freesauksesta, halusin myös sen näkymään blogini nimeen. Päädyin raikkauteen. Ja koska englanninkielinen nimi tuntui suuhun ja paperille luontevammalta, tuli nimeksi White & Fresh.

IMG_9382.jpg

Sana Fresh kuvastaa myös muuta. Se kuvastaa elämässäni tapahtuneita muitakin muutoksia. Blogia aloittaessani muutoksen kohteena oli sisustuksen lisäksi myös pukeutumistyylini sekä painonpudotus. Kokonaisuudessaan blogini nimi kuvastaa uutta ja raikasta noin yleisesti ottaen. Eihän tietenkään kaikki minussa ja kodissa ole puhtaan valkoista, raikasta ja ihanaa vaan joukkoon mahtuu synkempiäkin sävyjä, tarpomista ja uupumista. Jotain tässä kuitenkin tavoitellaan ja yksityiskohdat ja kokonaisuudet selviävät ajan kanssa. Joka tapauksessa matka on pitkä ja blogin nimi kuvastaa mielestäni ennemmin toivottua muutosta kuin itse takkuista matkaa...

IMG_9383.jpg

Kovasti jännäsin, osaanko valita blogilleni nimen, joka tarvittaessa sopii mihin vain ja johon en kyllästy. Toistaiseksi White & Fresh on toiminut ihan tarpeeksi hyvin.

Näillä siis mennään ja ihmetellään. :)