Ihastuessani ja hankkiessani muutaman Villeroy & Bochin NewWave-astian yksi ajatuksista oli se, miten astiat toimisivat Teeman kanssa, jota minulla oli kaapissa jo ennestään S-ryhmän House-sarjan astioiden lisäksi.

IMAG5373.jpg

IMAG5374.jpg

NewWave on aavistuksen valkoisempaa kuin Teema, mutta ainakin näin kuvissa valkoisen erot näkyvät pääasiassa tietyissä kuvakulmissa. Edestä katsottuna värieroa ei juurikaan huomaa, kun taas ylhäältä kuvattuna näkee kuinka Teeman lautanen on aavistuksen enemmän luonnonvalkoinen.

IMAG5376.jpg

IMAG5380.jpg

Ylemmissä kuvissa mukana värivertailussa on myös House-sarjan astiat, joista minulla on kahvikupit ja kulhot. House osuu värin osalta enempi yhteen NewWaven kanssa ja Teema jää edelleen hieman tummemmaksi.

Nämä värierot eivät ole niin jyrkät etteikö astioiden yhdistely onnistuisi. NewWaven keräilyssä menee astioiden hintavuuden vuoksi aikaa, joten ihan kiva, että siihen asti astioita voi käyttää yhdessä ilman ylitsepääsemättömiä värieroahdistuksia. :)

Miltä astioiden valkoisuuden erot näyttävät teidän mielestä, pystyisittekö yhdistelemään vai onko värierot liian suuria?


Tänään suuntana on Fallkullan kotieläintila ystäväni, kummipoikani ja sisarustensa kanssa. Kivaa päästä kurkistelemaan kivoja eläimiä ja Fallkullassa en muistaakseni ole koskaan käynytkään, joten jee! :) Mukavaa ja aurinkoista tiistaita kaikille!