H&M:lla on nyt kesäale ja päädyin tekemään pienen tilauksen. Pääasiassa tarkoitus oli päivittää kotivaatetilannetta, ne kun on sellaisia rönttövaatteita ja monet niistä on päätyneet arkikäytössä kulahtaneena kotivaatteiksi. Jos olisi varaa, pistäisin kerralla vaatekaapin kuntoon kotivaatteiden osalta; vanhat surutta pois ja uudet tilalle. Pystyn kuitenkin päivittämään kotivaatekerrastoani vain vähän kerrallaan ja tällä kertaa ostoskoriin päätyi muutamat leggingssit ja t-paitoja.

hmprod%20%282%29.jpghmprod.jpghmprod%20%284%29.jpg

2 kpl harmaita t-paitoja, harmaat kokopitkät leggingssit sekä 2 kpl mustia 3/4 pituisia leggingssejä. 3/4 pituiset leggarit on tosi hyvät kuumilla kesäkeleillä.

Lisäksi tilasin kahdet housut sovitukseen. Keltaiset ihan vaan siksi, että ne ovat keltaiset (hih) ja mustavalkoiset piruuttani, sillä olen ihastellut niiden kuosia siitä asti kun ne uutuutena H&M:n valikoimaan tulivat. On paljon mahdollista, että housut EIVÄT näytä lyhyissä ja pulleissa jaloissani hyvältä, mutta ainakin olen sitten kokeillut. ;)

hmprod%20%281%29.jpghmprod%20%283%29.jpg

Haaveilen siististä karderoopista, jossa pinot ja rivit olisivat tiukan suorat ja värimaailma säntillinen. Vaatteiden värit saisivat olla pääasiassa mustaa, valkoista, harmaata ja keltaista. Mukaan mahtuisi myös tummansininen ja vain satunnaisesti muita värejä, kuten esimerkiksi mintun- ja metsänvihreä. Ainakin silloin, kun olin vaalea kuontaloltani, minulle sopi upeasti metsänvihreä väri. 

Näiden (kotivaate)ostosten myötä voin vihdoin heittää mäkeen muutaman virttyneen rönttövaatteen. Saahan ne kotivaatteetkin näyttää kivoilta, eikö vaan! :D

 

Mukavaa lauantaita kaikille!