Olen aika pettynyt. Olen kierrellyt ja kaarrellut tässä jokusen aikaa verkkokauppojen alevalikoimia enkä ole juuri löytöjä tehnyt. Stockmannin valikoimaan niin kodintuotteiden kuin naisten vaatteiden osalta olen aika harmissani. Muutama ihan jees juttu löytyi sisustuspuolelta.

villa%20stockmann%20pyyhe.jpg

Minulla on kolmessa koossa Villa Stockmannin valkoisia pyyhkeitä ja periaatteessa voisin niitä päivitellä, kenties lisätä hieman lukumäärää - laiska pyykkääjä kun olen ja valkoiset pyyhkeet likaantuvat aika nopeaan.

revol%20basalt%20tarjoilulautanen%2025x1

Tämä betonilta näyttävä mutta posliininen tarjoilulautanen on kokoa 25 x 12 ja jos tämä olisi aavistuksen korkeampi, niin se voisi veikeän ulkomuotonsa vuoksi sopia hyvin Moccamasterin taakse suojaamaan seinäkaakeleita ja -saumoja kahviroiskeilta. Moccamasterilla kun on sellainen ominaisuus, että se tykkää ruikkia kahvihuuruja ja nehän ei kaakelisaumoista irti lähde, kokeiltu on!

casa%20stockmann%20relax%20tuoli.jpg

Kuvat: Stockmann

Tämä Casa Stockmannin Relax tuoli sopisi hyvin partsille pian häipyvän säkkituolin tilalle. Liikuttaminen siivouksen yhteydessä olisi helppoa ja tuolin päälle saisi hyvin jonkun kivan torkkupeiton ja tyynyn. Mikäs siinä olisi lehtiä lueskella ja leffaa katsella. :)

Mutta enpä taida näitä tilata, koska ovat vain ihan jees enkä kokenut näistäkään mitään must have -fiiliksiä. Niinpä ajattelin (aivan liian nopeasti) tulevaa syksyä ja tilasin kotipökiksi keltaiset Zoey M merkin velurihousut.

0202026460107_1.jpg

Kuva: Stockmann

Tähän samaan syssyyn voisin esitellä tilaukseni Elloksen alesta. Tilasin kokeiluun uuden trenssin. Vanha Vilan trenssi ei ollut kovin kestävä ja kaipaan siis uutta syystakkia. Takista mallikuvat mallin päällä beigenä, mutta väri tulee olemaan musta, siitä kuva viimeisenä näistä kolmesta alla olevasta kuvasta.

ells_0028285_M.jpg

ells_0028248_M.jpg

39-7316.jpg

Kuvat: Ellos

Lisäksi aiemmin mainitsemani H&M:n aletilaus saapui ja piti sisällään lähinnä kotivaatetusta. Samoin muutama muu vaatekappale on vielä tulossa, nekin pääasiassa kotivaatteiksi. On nämäkin alennusmyynnit, löytyy vaan kotirönttävaatteita. :D

Niin joo, ihan perus balleriinat - ei minkään merkkiset - löysin Spartoolta ei juuri minkään hintaisina. Siinä tämän kesän balleriinapäivitys, jos koko on sopiva.

Nihkeää, sanoisin. Oletteko te jo kahlanneet aleja läpi verkossa tai paikan päällä ja jos, niin oletteko tehneet löytöjä? :)

 

Kivaa maanantaita! <3