Stockmannin Hulluilta Päiviltä ostamani orkidea on kukkinut todella kauniisti ja voinut hyvin pidemmän aikaa. Neljä päivää sitten huomasin ruukussa ja sen ympärillä pudonneita kukkia ja ajattelin ensimmäiseksi, että KÄÄK!

IMAG5359.jpg

Toinen haara tiputteli kukkia aika tiuhaan ja tässä vaiheessa oli selvää, että nyt se alkaa.

IMAG5360.jpg

Tilanne neljä päivää kukkien tippumisen alkamisen jälkeen eli tänään on seuraavanlainen:

IMAG5385.jpg

Yksi kukka jäljellä. Aika surullisen näköistä. 

Toisaalta pöytä on nyt tyhjä ja hyvällä hoidolla sekä kärsivällisyydellä ja toivolla uskon uuden kukinnan vielä tulevan. Onneksi on nuo lehdet ja kaunis suojaruukku, niin kukattomat varret ei niin pahasti häiritse. Nyt orkidea on vaan normaalia minimalistisempi ja sopii edelleen oikein hyvin Bestån päälle. Kauneus on katsojan silmissä. ;)

Tietääkö kukaan, miten kauan voi vähimmillään mennä aikaa, että orkidea kukkii uudelleen?