Pari kuvaa muutaman vuoden takaa. Hiukset ovat nyt aika lailla saman mittaiset, ainoastaan ei ole tuota ihanaa monivärisyyttä. Nyt hiukset ovat tummat kauttaaltaan, jos värin haalistumista ei oteta huomioon.

HPIM1402.jpg

HPIM1404.jpg

Noin periaatteessa uskon näyttäväni nyt aika samalta, ainoastaan muutaman vuoden vanhemmalta ;) Minut nähneet voivat korjata, jos olen väärässä, hih! :D Niin ja kulmat rehottavat eikä niissä ole väriä. Ne pitäisi laitattaa kuntoon ehdottomasti, saisi heti hieman ilmettä kehiin.

 

Nämä kuvat löysin vanhasta digipokkaristani, joka on itse asiassa myynnissä. Kyseessä on siis HP:n Photosmart M537 pokkari, 6 megapikseliä. Kamera on ostettu 2007, mutta on vielä toimiva vekotin ja sopisi hyvin vaikka lapselle/nuorelle ekaksi kameraksi. Jos olet kiinnostunut, niin otathan yhteyttä sähköpostilla irina@casablogit.fi ja tee tarjous!