Kuukausi sitten sain yhteistyön merkeissä valita Palorannalta tuotteita ja valitsinkin Teardrop talouspaperitelineen, Eclipse parvekepöydän ja Plup juomapullon. Nyt on aika tehdä pieni analyysi tuotteista, kun ovat olleet jokapäiväisessä käytössä kuukauden verran.

IMAG4567.jpg

Eclipse pöytä tuli niin sanotusti taivaanlahjana, sillä törppönä unohdin ostaa Ikeasta suunnitelmani mukaisen partsipöydän ja lopulta päätin etten sitä edes hanki. Päätös oli nappiosuma, sillä tämä Eclipse on i h a n a. Pöytä on teräksiseksi hyvin kevyt, jaksaa heikompikin nostella ja siirrellä tarpeen mukaan. Keveydestä huolimatta pystyssä on pysynyt hyvin eikä silloin tällöin parvekkeelle eksyneet kovatkaan puuskat ole sitä hievauttaneet. Pinta on myös todella helppo puhdistaa ja pöytä on kooltaankin täydellinen. Pöydällä mahtuu hyvin olemaan kaunis kukka ruukussaan ja mahtuupa mukaan muutama sisustuslehtikin. Toimii myös kahden henkilön kahvitteluun, kun kattauksessa on kahvikuppien lisäksi pienet leipälautaset.

Lisäpisteitä pöytä saa muotoilunsa lisäksi monikäyttöisyydestä. Tämä sopii hienosti myös sisäkäyttöön. Laittaisin tämän itse vaikkapa eteiseen oven suuhun. Siihen päälle sitten vaan joku kiva kukka tai jotain. :)

IMAG4435.jpg

Plup pullosta olen tykännyt kovasti. Se on hyvin käteen sopiva ja mahtuu pienempäänkin käsilaukkuuni, jopa paremmin kuin perinteisen muotoinen juomapullo. Plupin esittelypostauksessa pohdiskelin pullon pesemistä, olisiko se hankala pestä ja laittaisinko sen muiden astioiden kanssa astianpesukoneeseen.

Päädyin puhdistamaan pullon siten, että laitoin pulloon tiskiainetta ja vettä sekaisin ja ravistelin. Sitten annoin liuoksen jonkin aikaa vaikuttaa pullossa ja lopuksi huuhtelu. Halutessaan pullon suuaukon voi harjata tiskiharjalla. 

IMAG4388.jpg

Hyväksyntäni saa myös Teardrop talouspaperiteline. Teline on jämäkkä ja pysyy paikoillaan moitteettomasti. Ei lisättävää. ;)

Voin siis suositella näitä tuotteita teille muillekin, lämmöllä ja vilpittömästi. Palorannalla on myös paljon kaikkea muutakin kivaa, kannattaa käydä kurkkaamassa täältä! 

 

Mukavaa perjantaita kaikille! Täällä on sadesää, mutta sepäs ei haittaakaan, sillä nyt voi ihan rauhalla möllötellä kotona eikä tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa sisälläolosta. :)

 

Postaus tehty yhteistyössä Palorannan kanssa