Palataanpa vielä näin sunnuntaiaamuna perjantaiseen arki-irtiottooni, jolloin kaverin kanssa vietettiin ilta kirjaimellisesti ulkona. Kaivopuiston lisäksi piipahdimme Westendin hulppeita taloja kurkkimassa sekä Haukilahden venesatamassa. Tarkoitus oli käydä jossain, missä en ole koskaan aiemmin käynyt (kuten viime kesän lopussa teimme ja päädyin Töölöön Café Regattaan).

IMAG5141.jpg

IMAG5142%231.jpg

IMAG5143.jpg

IMAG5147.jpg

IMAG5149.jpg

IMAG5150.jpg

IMAG5151.jpg

IMAG5152.jpg

IMAG5153.jpg

IMAG5156.jpg

IMAG5160.jpg

IMAG5162.jpg

IMAG5163.jpg

Ajatuksena oli käydä myös sataman kahvilassa, mutta sulkemisaika oli jo yhdeksältä. Ihan kumma juttu niin kauniina kesäiltana. :) No, onneksi oli Kaivopuiston Mattolaituri auki.

Oih ja voih, kyllä sitä tällaisissa paikoissa ja tällaisina kauniina iltoina ja päivinä kaipaa sitä omaa järjestelmäkameraa. Tokihan varmasti saisin kaverin järkkärillä otettuja kuvia käyttää, mutta jo kuvaamisessa on se oma tunnelmansa, siinä hetken ikuistamisessa. Se tunne, kun näet jotain ikuistettavaa... klik. Noo, ehkä joskus sitten. :) Välittyy tunnelma varmasti myös näinkin.

Aurinkoista sunnuntaita jokaiselle. <3