Luonnonkosmetiikka on kiinnostanut minua jo jonkin aikaa ja jossain vaiheessa suunnittelin siirtymistä kokonaan luonnonkosmetiikan pariin. En ole vielä löytänyt itselleni sellaista sarjaa, jonka kokisin omakseni. Jonkin verran olen kokeillut, mutta löytääkseni "the" jutun minun olisi kokeiltava luonnonkosmetiikkaa huomattavasti ahkerammin.

Nyt päätin kokeilla Flow kosmetiikkaa, jota on kovasti kehuttu. Kyseessä on täysin suomalainen merkki ja tuotteissa käytetään tarkoin valittuja ainesosia. Ei esimerkiksi parabeeneja eikä mineraaliöljyjä. 

piparminttu_jalkavoi.jpg

Kokeiluni päätin aloittaa kahdella tuotteella, sellaisilla joille on ns. tilaa kosmetiikkavarastoissani. Ensimmäisenä Piparminttu Jalkavoi. Jalat ovat minulla huonossa kunnossa ja niiden huoltaminen olisi syytä aloittaa asap. Tämä on jaloille varmasti hyvä kosteuttaja ja näin kesäaikaan kun jalkojani usein lämmön vuoksi kuumottaa niin tässä on siihenkin ratkaisu. Tuotetiedot löytyvät alla olevasta kuvakaappauksesta.

Kuvankaappaus%202013-6-18%20kello%2018.2

Toiseksi tuotteeksi valitsin vartalonkuorinta-aineen. Edellinen on juuri loppumassa, joten uudelle on tarvetta. Olen aika laiska kuorimaan vartaloani, mutta olen siinä aavistuksen verran petrannut. Vanilja-appelsiini tuoksuna kuulostaa varsin makoisalta sekä "Himalajansuolakuorinta" saa jo sanana mieleen ihanan siloisen ihon. Huh, wishful thinking sanoo keratosis pilariksen valtaama ihoni. ;) Noh, ainakin kuorinta saanee muut hoitotuotteet paremmin imeytymään ihoon vaikka vauvanpepputuntua tuskin saan. :D

vanilja-appelsiini.jpg

Kuvankaappaus%202013-6-18%20kello%2018.2

Kuvat: Flow kosmetiikka


Onko Flow kosmetiikka teille tuttua?

Ja ai niin, kesäkuun loppuun asti Flow kosmetiikan verkkokaupasta saa 10% alennusta koodilla faceb, ihan vaan jos satutte laillani sortumaan niin saatte hieman helpostusta loppusummaan.