Haluan vinkata teille blogista, joka on noussut yhdeksi suosikeistani. Little White Home -blogissa sisustetaan simppelisti valkoisella ja mustalla unohtamatta pieniä väriläiskiä. Omaa kiinnostustani lisää tämän lisäksi myös se, että kyseessä on yksiö. Mikäs sen parempi käytännöllisten sisustusinspiraatioiden etsimiseen kuin toinen yksiö.

Kuvankaappaus%202013-6-4%20kello%2018.00

Bloggaaja itse kuvaa blogiaan seuraavanlaisesti:

Sisustuspainotteinen lifestyleblogi, joka toimii haavemaana & vastapainona arkeen. Kaupunkiyksiön modernin romanttista sisustamista ja tuunailua opiskelijabudjetilla. Musta-valkoinen koti, jota pehmennetään luonnonmateriaaleilla ja väripilkkuja lisätään vaihtuvan mielen mukaan. Sisustusta vauhdittaa ikuinen päättämättömyys. Kotia täydentää sisustukseen sopiva, suloinen kehrääjä!

yksi%C3%B6%20006.jpg

IMG_3334.jpg

013.jpg

IMG_3218.jpg

Kuvat: Little White Home

Little White Home -blogiin pääsette tutustumaan täältä!